Articulate Storyline kursus: Lær at lave e-learning med Articulate Storyline

Hos Elearningspecialist elsker vi Articulate Storyline. Med Articulate Storyline er det nemlig superlet at lave e-læring, hvor lyd, billede, tekst, video, animation, quizzer osv. spiller sammen, så det bedst understøtter læring. Vi har arbejdet med Articulate Storyline siden den første version kom på markedet i 2012 og deler gerne vores erfaringer med dig.

 

”Den største aha-oplevelse for mig var, hvor let det er at lave e-learning.

Jeg var lidt bekymret for, om kurset ville være for teoretisk, men det indeholdt masser af konkrete eksempler, tips og tricks og muligheder for at prøve tingene af selv.

Bare to uger efter kurset færdiggjorde jeg mit første e-learning modul og delte det med mine medarbejdere.

Jeg vil anbefale dette kursus til alle, der ønsker at uddanne deres medarbejdere med den fleksibilitet, som e-learning tilbyder.

Kurset kombinerer både den praktiske del med Articulate Storyline og den teoretiske del om kursusdesign for at sikre, at modtagerne får mest muligt ud af materialet."

 

Claus Helskov

Teamleder, Aarsleff.

 

(Vi strikkede et to dages kursus sammen til Claus der bestod af en dag med vores Articulate Storyline kursus og en dag med en blanding af vores ”Kursus i (digital) didaktik - Lær at designe god digital læring” og ”Kursus i E-learning produktion”)

 

Hvad kan du forvente at lære?

I løbet af kurset vil du få en introduktion til Articulate Storyline og lære, hvordan du kan bruge det til at udvikle interaktive og engagerende e-læringskurser.

Vi vil gennemgå, hvordan du kan arbejde med forskellige medieformater såsom tekst, billeder, lyd, video og animation. Vi vil også vise dig, hvordan du kan oprette quizzer og certifikater, samt hvordan du kan publicere og dele dine e-læringskurser på LMS og web.

Undervejs får du rig lejlighed til at øve dig i at udvikle e-learning og til at stille spørgsmål.  Du kan arbejde på projekter som du alligevel skal i gang med efter kurset. På den måde lærer du både at lave e-learning, og samtidig komme godt i gang med at udvikle dit første e-learning modul. Og så har du naturligvis en erfaren ekspert ved hånden, hvis du skulle have spørgsmål.

Vi vil også hjælpe dig med LMS og SCORM-indstillinger i Articulate Storyline, så du har styr på det en gang for alle.

Du får også tips og tricks til at forbedre brugeroplevelsen, så dine kolleger og elever vil nyde at tage dine e-læringskurser.

Som en ekstrabonus følger der en spørgetime med vores alle kurser - via teams. Den kan bruges til undervisning, support eller til at vi udvikler noget svært for jer. Ved firmakurser bestemmer I selv hvornår I vil bruge tiden, ved individuelle kurser bliver tidspunktet meldt ud inden du tilmelder dig.

 

”Juhuu, det virkede 😃 Det er virkelig en god måde at få svar på sine spørgsmål. Tak!”

Mail fra Denise, kursist på et af vores Articulate Kurser, som respons på den opfølgende spørgetime der er inkluderet i prisen på alle kurser.

 

  

Hvad kræver det af dig?

For at deltage i vores workshop eller kursus, skal du have den seneste version af Articulate Storyline installeret (NB. Fungerer kun på Windows).  Du kan anvende den fuldt funktionsdygtige, men tidsbegrænsede, demoversion af Articulate Storyline på kurset.

Hvem kan deltage?

Vores kursus henvender sig primært til dig, der er nybegynder inden for e-learning, men vi kan også tilpasse indholdet til erfarne brugere af Articulate StoryLine.

Arrow

Hvad koster det?

Firmakurser

Vi udbyder Articulate Storyline kurset som firmakursus. Prisen for et heldagskursus er 10.000 kr. ekskl. moms, uanset antallet af deltagere. Vi anbefaler en holdstørrelse på op til 10 personer.

Du skal have et undervisningslokale til rådighed med en projektor/storskærm og internetforbindelse. Derudover skal du afsætte en dag til at deltage i workshoppen eller kurset.

Kontakt os for at høre mere.

Åbne kurser

Vi tilbyder også Articulate Storyline kurset som åbent. Her sørger vi for forplejning og lokaler. Prisen for kurset er 3.950,- ex moms (4937,50 inkl. moms) per deltager.

Vi har pt. ingen ledige pladser på vores åbne storyline kurser. Kontakt os for at få besked når vi frigiver nye pladser.

Arrow

Metro Service, der driver Københavns Metro fik en rigtig god start med et af vores kurser.

Fem år efter at vi hjalp dem i gang med e-learning, har de selv udviklet over 80 e-learning moduler, og digital læring har hjulpet dem med at gøre deres uddannelsesprogram væsentligt mere fleksibelt.

Lyder det som noget for dig?

Ja tak, jeg vil lære at lave e-learning

 

 

Interesseret i andre kurser?

Se vores oversigt over kurser i digital læring, e-learning produktion og digital didaktik.

 

Kan jeg købe support af jer?

Ja det kan du tro. Vi elsker at hjælpe med at løse problemer - store som små.

Kan I også udvikle e-learning for mig?

Ja, det kan du læse mere om her: Udvikling af skræddersyet elearning.

Kan I afholde kurset på engelsk?

Ja.