Articulate 360 kursus: Lær at lave e-learning med Articulate 360

Articulate 360 er en suite af forfatterværktøjer, der hjælper dig med at udvikle og levere professionel og engagerende e-læring. Hos Elearningspecialist har vi arbejdet med Articulate 360 siden lanceringen i 2016 og har ekspertise i at bruge disse værktøjer til at udvikle og levere e-læringskurser af høj kvalitet.

Hvad kan du forvente at lære?

I løbet af dette to-dages kursus vil du lære, hvordan du kan bruge Articulate 360 til at udvikle effektive og engagerende e-læringskurser. Vi vil gennemgå, hvordan du kan bruge Storyline 360 til at oprette interaktive kursusmoduler med lyd, billede, video og animation. Vi vil også vise dig, hvordan du kan bruge Rise 360 til at oprette smukke og lydhøre kurser på tværs af enheder. Vi kommer også ind på værktøjer såsom Replay og Peek til at skabe videoindhold igennem skærmoptagelse.

Vi vil også gennemgå Review 360, som giver dig mulighed for at dele og samarbejde om kurser med kolleger og klienter, og Content Library 360, som giver dig adgang til en bred vifte af skabeloner, billeder og karakterer til at hjælpe med at bringe dine kurser til live.

Vores erfarne instruktører vil tilpasse kurset efter dine behov og give dig tips og tricks til at forbedre brugeroplevelsen i dine e-læringskurser.

Bemærk, at vi ikke vil komme ind på Articulate Studio i dette kursus. Vi synes det er outdated.

Hvad kræver det af dig?

For at deltage i dette kursus skal I have adgang til Articulate 360.

I skal have et undervisningslokale til rådighed med en projektor/storskærm og internetforbindelse. Derudover skal I afsætte to dage til at deltage i kurset.

Hvem kan deltage?

Dette kursus henvender sig til nybegyndere inden for af Articulate 360.

 

Arrow

Hvad koster det?

Prisen for et to-dages firmakursus er 20.000 kr. ekskl. Moms, uanset antallet af deltagere.

Som en ekstrabonus vil der være en times gratis opfølgning via Teams med vores undervisere, som kan bruges til support, undervisning eller til at drøfte eventuelle udfordringer, du måtte have.

Kurset udbydes pt ikke som åbent kursus.

Kontakt os hvis du vil høre mere.

Interesseret i andre kurser?

Se vores oversigt over kurser i digital læring, e-learning produktion og digital didaktik.