Articulate Rise kursus: Lær at lave e-learning med Articulate Rise

Hos Elearning Specialist er vi vilde med Articulate Rise. Det er klart det e-learning forfatterværktøj på markedet der er lettest at bruge, og det rammer en god balance mellem brugervenlighed og fleksibilitet. Vi har arbejdet med Rise i flere år og vil gerne dele vores erfaringer med dig.

Hvad kan du forvente at lære?

I løbet af dette halvdagskursus vil du lære, hvordan du kan bruge Rise til at opbygge flotte og effektive e-læringskurser.

Du lærer at

  • arbejde med tekst, billeder, videoer.
  • arbejde med interaktive elementer for at skabe engagerende og interaktive kurser.
  • lave quizzer og tests.
  • publicere og dele dine Rise-kurser på SCORM/LMS og web.

Undervejs får du rig lejlighed til at øve dig i at udvikle e-learning og til at stille spørgsmål. Du kan arbejde på projekter som du alligevel skal i gang med efter kurset. På den måde lærer du både at lave e-learning, og samtidig komme godt i gang med at udvikle dit første e-learning modul. Og så har du naturligvis en erfaren ekspert ved hånden, hvis du skulle have spørgsmål.

Som en ekstra bonus følger der en times opfølgning via teams med alle vores kurser. Det kan bruges til undervisning, support eller til at hjælpe dig med at udvikle noget svært. Ved firmakurser bestemmer I selv tidspunktet, ved individuelle kurser bliver tidspunktet meldt ud ved tilmelding.

Hvad kræver det af dig?

For at deltage i kurset, skal du have adgang til en computer og have oprettet en Articulate Rise konto -  der findes en gratis 30 dages  demoadgang som du kan bruge.

Hvem kan deltage?

Vores kursus henvender sig til alle, der ønsker at lære at lave flotte og effektive e-læringskurser med Rise. Du behøver ikke have tidligere erfaring med e-learning.

 

Hvad koster det?

Prisen for et halvdags firmakursus er 6.000 kr. ekskl. moms, uanset antallet af deltagere.

Vi kommer til dig, og du bestemmer selv, hvor mange der deltager. Vi anbefaler en holdstørrelse på op til 10 personer. Du skal have et undervisningslokale til rådighed med en projektor/storskærm og internetforbindelse. Derudover skal du afsætte en halv dag til at deltage i kurset.

Kurset kan kombineres med vores Vyond kursus så det samlet set bliver et heldagskursus.  Prisen for et heldags firmakursus er 10.000 kr. ekskl. moms,

Kontakt os for at høre mere.

Vi udbyder PT ikke vores Rise kursus som åbent kursus.

Interesseret i andre kurser?

Se vores oversigt over kurser i digital læring, e-learning produktion og digital didaktik.

Arrow

Kan jeg købe support af jer?

Ja det kan du tro. Vi kan elsker at hjælpe med at løse store problemer, store som små.

Kan I også udvikle e-learning for mig?

Ja, det kan du læse mere om her: Udvikling af skræddersyet elearning.

Kan I afholde kurset på engelsk?

Ja.