E-learning kurser: Lær at lave e-learning

Hvis du leder efter et kursus, hvor du kan lære at udvikle e-learning eller anden digital læring, er du kommer til det rette sted.

Hvis du er underviser i et klasseværelse og gerne vil have en faglig opgradering og inspiration, er vores kursus i (digital) didaktik måske noget for dig?   

Vi har hjulpet mennesker i gang med e-learning i mere end 20 år, og vi elsker at lære fra os. 

Vi elsker at se, når lyset bliver tændt i øjnene på en kursist, der lige har fået en Aha oplevelse.

Vores kurser er tilpasset til dine behov, og vi tilbyder alt fra halvdags workshops, supportklippekort til skræddersyede kurser og forløb der matcher dit specifikke behov.

Det kan lyde skørt, men alle vores kurser er tilstedeværelseskurser, hvor du altså fysisk mødes med andre mennesker og lærer at lave digital læring.  

Didaktik og formidlingskurser

På disse kurser lærer du om læringsdesign, proces og formidling.

Elearning værktøjskurser

På disse kurser lærer du at bruge e-learning-værktøjer så du selv kan lave e-learning.

 

Vores erfarne instruktører vil give dig den nødvendige viden og de færdigheder, du har brug for, og støtte dig i at skabe effektiv og engagerende e-læring.

Alle vores kurser er tilbydes som virksomhedskursus hvor vi kommer til jer. I sørger for kursuslokale og forplejning, vi sørger for god undervisning.

Nogle af vores kurser tilbydes også som åbne kurser. Hvis der ikke er et planlagt åbent kursus, så kontakt os hvis du vil have besked når vi åbner for nye tilmeldinger.

 

”Jeg kom i kontakt med Tomas Pødenphant Lund fra Elearningspecialist i forbindelse med at jeg skulle have ny indsigt samt opfrisket mine skills om udvikling og produktion af e-læring.

Fik jeg hvad jeg bad om?

Nej, jeg fik MEGET mere. Tomas formår på en frisk, let og humoristisk måde at lære fra sig og motivere. Sjælden egenskab. OVEN i det fik jeg et kæmpe add on i form af superkvalificeret sparing på højt niveau vedr. læring og menneskets psykologi i forhold til læring.

Jeg kan kun give Tomas og Elearningspecialist min varmeste anbefaling hvis man gerne vil noget med e-læring. Det kan kun gå for langsomt.

 Niller Wischman

Niels-Erik Rask Wischmann
CEO Wischmann Innovation & Kunstgreb

WischmanInnovation logo

 

Skal vi også hjælpe dig? 

Priser

Firmakurser

Vores firmakurser koster 10.000 kr. per dag, 6.000 kr. for en halv dag (ekskl. moms), uanset antallet af deltagere. Vi anbefaler en holdstørrelse på op til 10 personer.

Du skal have et undervisningslokale til rådighed med en projektor/storskærm og internetforbindelse. Derudover skal du afsætte en dag til at deltage i workshoppen eller kurset.

Vi sammensætter gerne specialforløb hvor vi kan blande indhold fra forskellige for kurser. Vi laver også længere forløb hvor vi følger deltagerne over en længere periode medens de bruger deres nye viden til at udvikle læringsmateriale. Det er en god måde at få den nye viden forankret og giver dem mulighed for at få  sparring undervejs. 

Åbne kurser

Vi tilbyder også indimellem åbne kurser. Her sørger vi for forplejning og lokaler. Prisen for åbne kurser er 3.950,- ex moms (4937,50 inkl. moms) per deltager per dag.

Vi har pt. ingen åbne kurser. Kontakt os for at få besked når vi arrangerer nye.


Arrow

”Kurset om udvikling af e-learning har været en øjenåbner for mig. Før kurset troede jeg, at det ville være en lang og kompliceret proces at udvikle e-learning, men takket være dette kursus har jeg nu mulighed for at uddanne mine medarbejdere på en meget mere fleksibel og effektiv måde.

 

Den største aha-oplevelse for mig var, hvor let det er at lave e-learning. Jeg troede, at det ville kræve en masse teknisk viden, men det viste sig at være utrolig enkelt.

 

Kurset har givet mig redskaber til at skabe struktur og overblik i mine e-learning-projekter og har hjulpet mig med at begrænse mig selv og fokusere på det, der er vigtigst for modtagerne.

 

Jeg var oprindeligt lidt bekymret for, om kurset ville være for teoretisk, men det indeholdt masser af konkrete eksempler, tips og tricks og muligheder for at prøve tingene af selv.

 

Bare to uger efter kurset færdiggjorde jeg mit første e-learning modul og delte det med mine medarbejdere. Jeg vil anbefale dette kursus til alle, der ønsker at uddanne deres medarbejdere med den fleksibilitet, som e-learning tilbyder. Kurset kombinerer både den praktiske del med Articulate Storyline og den teoretiske del om kursusdesign for at sikre, at modtagerne får mest muligt ud af materialet."

 

Claus Helskov

Teamleder, Aarsleff.

 

(Vi strikkede et to dages kursus sammen til Claus der bestod af en dag med vores Articulate Storyline kursus og en dag med en blanding af vores ”Kursus i (digital) didaktik - Lær at designe god digital læring” og ”Kursus i E-learning produktion”)

Arrow

Vil du hellere lære at lave e-learning på egen hånd?

Så kan du blive klogere i vores blog:

Kom godt i gang med Articulate Storyline.

Artikler om at lave god e-learning:

Hvis du vil vide mere om teknikken bag digital læring og e-læring, kan du kigge i vores Elearning FAQ.

Line

PS. Vi tilbyder ikke en formaliseret uddannelse i digital læring eller e-learning. Hvis du er interesseret i at lære mere om brugen af e-learning inden for formaliserede uddannelser generelt, har Uddannelses- og Forskningsministeret lavet en ”Kortlægning af e-læring ved de videregående uddannelser”: https://ufm.dk/publikationer/2017/kortlaegning-af-e-laering-ved-de-videregaende-uddannelser

Hvis du leder efter konkrete længerevarende uddannelser inden for digital læring, så kan du kigge på: kandidatuddannelsen IT-DIDAKTISK DESIGN på Aarhus universitet (https://kandidat.au.dk/it-didaktiskdesign). Du kan også læse om uddannelsen på UddannelsesGuiden.