E-learning kursus - lær at lave e-learning

Ved du ikke, hvordan man laver e-learning, men kunne du godt tænke dig at lære at lave det selv? Eller har du arbejdet med e-learning i noget tid, men kunne godt tænke dig at få en faglig opgradering?

Så er du kommet til det rette sted.

 

Vi har hjulpet mennesker i gang med e-learning i mere end 20 år, og vi elsker at lære fra os.

 

Vi elsker at se, når lyset bliver tændt i øjnene på en kursist, der lige har lavet deres første online e-learning kursus.

Eller når en erfaren e-learning udvikler lærer, hvordan de kan gøre deres e-learning endnu bedre.

 

Hvis det lyder som noget for dig så lad os tale sammen

 

   

 

 

 

”Jeg kom i kontakt med Tomas Pødenphant Lund fra elearningspecialist i forbindelse med at jeg skulle have ny indsigt samt opfrisket mine skills om udvikling og produktion af e-læring.

Fik jeg hvad jeg bad om?

Nej, jeg fik MEGET mere. Tomas formår på en frisk, let og humoristisk måde at lære fra sig og motivere. Sjælden egenskab. OVEN i det fik jeg et kæmpe add on i form af superkvalificeret sparring på højt niveau vedr. læring og menneskets psykologi i forhold til læring.

Jeg kan kun give Tomas og elearningspecialist min varmeste anbefaling hvis man gerne vil noget med e-læring. Det kan kun gå for langsomt.

 Niller Wischman

Niels-Erik Rask Wischmann
CEO Wischmann Innovation & Kunstgreb

WischmanInnovation logo

 

Skal vi også hjælpe dig? 

Vi tilbyder e-learning kurser

”Lær at lave e-learning med Articulate Storyline eller Articulate Rise og ”Sådan laver du spændende e-learning.

Der er altså ikke tale om en egentlig uddannelse med eksamensbevis og så videre, men en fokuseret kickstart til at komme i gang - eller videre - med e-learning.

Erfarne e-learning udviklere kan nøjes med én dag (”Sådan laver du spændende e-learning”) - hvor vi fokuserer på praktisk anvendelse af de mest brugbare og robuste videnskabelige teorier inden for digital læring.

Kurset ”Lær at lave e-learning med Articulate Storyline eller Articulate Rise” er et tilstedeværelseskursus/workshop, hvor vi kommer ud til dig og dine kollegaer, og lærer jer enten at bruge e-learning programmet Articulate Storyline eller Articulate Rise. Hvilket program der passer bedst til jer finder vi ud af inden kurset.

Undervejs får I rig lejlighed til at øve jer i at udvikle e-learning og til at stille spørgsmål.  I kan arbejde på projekter som I alligevel skal i gang med efter kurset. På den måde kan I både lære at lave e-learning, og samtidig komme godt i gang med det første modul. Og så har I naturligvis en erfaren ekspert ved hånden, hvis I skulle have spørgsmål.

Vi tilbyder også specialtilpassede kurser indenfor elearning så hvis du har særlige ønsker til kursusindhold - så finder vi også ud af det. Vi tilbyder eksempelvis sparring til udvikling af indhold, og kurser i Animationsværktøjet Vyond.

Vi skal være ærlige og sige, at du hverken er mesterlig eller hurtig til at lave e-learning efter et todages kursus – det kræver tid og hands-on erfaring.

Men du har fået alle de nødvendige redskaber, der gør, at du får en god start.

”Juhuu, det virkede 😃 Det er virkelig en god måde at få svar på sine spørgsmål. Tak!”

Mail fra Denise, kursist på et af vores Articulate Kurser, som respons på den opfølgende spørgetime der er inkluderet i prisen på alle kurser.

Åbne kurser om e-learning

Ovenstående kurser er specialtilpassede firmakurser. Hvis du er interesseret i at deltage i åbne kurser så tjek vores nye initiativ ud på www.digitallaering.dk 

 

Line

 

Et eksempel på en kunde, der fik en god start med et vores kurser, er Metro Service, der driver Københavns Metro.  Fire år efter at vi hjalp dem i gang med e-learning, har de selv udviklet over 80 e-learning moduler, og digital læring har hjulpet dem med at gøre deres uddannelsesprogram væsentligt mere fleksibelt. 

Lyder det som noget for dig?

 

Ja tak, jeg vil lære at lave e-learning.

Arrow

Hvad får du ud af at deltage i kurset om e-learning?

Når du har været igennem kurserne, er du godt rustet til selv at udvikle e-learning med tekst, billede, lyd, video, interaktivitet og quizzer eller tests.

Derudover har du fået styr på e-learning teori, så du kan lave god e-learning. Du får praktiske redskaber, der hjælper dig med at understøtte brugernes motivation for at lære, og hjælper dem med at holde fokus på det, de skal lære.

Kort sagt: du får videnskabeligt underbyggede metoder til at sikre, at din målgruppe lærer mest muligt fra den e-learning, som du producerer.

Line

Hvordan afholdes kurset?

Som nævnt er kurset som udgangspunkt opdelt i to dage, der også udbydes separat.

Kursusdag 1. ”Lær at lave e-learning med Articulate Storyline eller Articulate Rise”

Du lærer at anvende programmet Articulate Storyline eller eller Articulate Rise til at udvikle e-learning, vi hjælper dig med at finde ud af hvad SCORM og LMS er, og du får mulighed for at producere e-learning. Desuden hjælper vi dig med nogle ”genveje” til at lave pænere e-learning, selv hvis du ikke er grafiker. Du kan læse mere om kurset her.

Efter kursusdagen anbefaler vi, at deltagerne får en uge eller to til at arbejde med deres nye viden i praksis, ved at producere e-learning på egen hånd, inden vi afholder kursusdag 2 – det skaber et godt udgangspunkt for mest muligt udbytte på kursusdag 2.

Du kan læse mere om kursusdag 1 her

Kursusdag 2. ”Sådan laver du spændende e-learning”

Her fokuserer vi på alt det, du skal vide for at udvikle god læring. Det er altså ikke et kursus, der handler om video og grafik, men snarere giver svar på spørgsmål som:

  • Hvad kan man gøre for at lave kedeligt indhold mere engagerende?
  • Hvordan kan jeg udforme læring som folk ikke bare glemmer med det samme?
  • Hvornår og hvordan skal du bruge interaktivitet?
  • Hvilken læringsmetoder skal jeg vælge for at ramme min målgruppe?
  • Hvordan kan jeg understøtte modtagernes motivation og lyst til læring?

Vi tager blandt andet udgangspunkt i det der hedder selvbestemmelsesteorien og teorien om predictive coding, som du også kan læse mere om i vores blog. (Links kan findes nederst på siden)

Til sidst giver vi feedback på noget af det materiale, kursisterne har produceret, så selvom kursusdagen står i e-learning teoriens tegn, så får du konkrete redskaber og forslag til forbedringer med hjem. Og hvis du synes, det lyder lidt som en tør og kedelig dag, så tager du fejl. Dagen er spækket med eksempler på både inspirerende og hysterisk fejlslagne eksempler på e-learning.

Du kan læse mere om kursusdag 2 her

 

Book dit kursus om e-learning her.

 

 

"Sammen med ElearningSpecialist udvikler vi læringsindhold, der hver dag uddanner tusindvis af medarbejdere i sikker digital adfærd. Deres passion for læring og strategiske forståelse for e-learning er afgørende, men i sidste ende er det ElearningSpecialists proaktive tilgang til samarbejdet, der sikrer den gode oplevelse for vores kunder.

Vi sætter dem i spil i den store, årlig opgradering af vores programmer, men også i kundevendte projekter, hvor indholdet skal tilpasses og gentænkes, så det rammer plet hos en mere specifik målgruppe."

Christian Nedergaard Christensen

Christian Nedergaard Christensen, Head of Security Awareness Education, Dubex A/S.

Dubex  

 

Arrow

Vil du hellere lære at lave e-learning på egen hånd?

Så kan du blive klogere i vores blog:

Artikler om Storyline

Artikler om at lave god e-learning.

Hvis du vil vide mere om teknikken bag digital læring og e-læring, kan du kigge i vores Elearning FAQ

Læs mere om Metro services resultater med e-learning.