Vyond kursus - lær at lave professionelle animationsvideoer på ingen tid

Er du interesseret i at lære at lave engagerende og professionelle animerede videoer? Hos Elearningspecialist tilbyder vi et kursus i Vyond, som er et kraftfuldt værktøj til at skabe animationsvideoer.

Hvad kan du forvente at lære?

I løbet af kurset vil du lære, hvordan du kan bruge Vyond til at lave professionelle og engagerende animationsvideoer, aka ”explainer” videoer. Vi vil starte med en introduktion til værktøjet og gennemgå dets forskellige funktioner. Vi vil også vise dig, hvordan du kan bruge klipning og mixed media til at skabe videoer, der skiller sig ud fra mængden.

Under kurset vil du have mulighed for at arbejde med dine egne emner, og vores erfarne instruktører vil tilpasse kurset efter dine behov. Du vil også modtage tips og tricks til at forbedre brugeroplevelsen og skabe mere effektive videoer.

Hvad kræver det af dig?

For at deltage i vores Vyond kursus skal du have adgang til en computer med internetforbindelse og en browser, og adgang til Vyond. Der findes en gratis tidsbegrænset demoadgang som du kan bruge.

Hvem kan deltage?

Vores kursus henvender sig til alle, der er interesserede i at lære at bruge Vyond til at lave animationsvideoer og præsentationer.

Arrow

Hvad koster det?

Firmakurser

Vi udbyder Vyond kurset som firmakursus. Det udbydes både som et halvdags kursus hvor der er tale om en introduktion til værktøjet, og som heldagskursus hvor kursisterne får mere til til at arbejde hands on med at producere deres først animationsvideo.   

Prisen for en halvdagskursus er 6.000 kr. ekskl. moms. Et heldags kursus koster 10.000 kr.  Vi anbefaler en holdstørrelse på op til 10 personer.

Du skal have et undervisningslokale til rådighed med en projektor/storskærm og internetforbindelse. Derudover skal du afsætte en dag til at deltage i workshoppen eller kurset.

Halvdagskurset kan kombineres med vores Articulate Rise kursus så det samlet set bliver et heldagskursus.  Prisen for et heldags firmakursus er 10.000 kr. ekskl. moms.

Kontakt os for at høre mere.

Åbne kurser

Vi tilbyder Vyond kurset som åbent kursus koster. Her sørger vi for forplejning og lokaler. Prisen for kurset er 3.950,- ex moms (4937,50 inkl. moms) per deltager.

Vi har pt. ingen ledige pladser på vores åbne Vyond kurser. Kontakt os for at få besked nå vi frigiver nye pladser.

Se vores oversigt over kurser i digital læring, e-learning produktion og digital didaktik.

Arrow

Kan jeg købe support af jer?

Ja det kan du tro. Vi kan elsker at hjælpe med at løse store problemer, store som små.

Kan I også udvikle e-learning eller animations videoer for mig?

Ja. Kontakt os for at høre mere.

Kan I afholde kurset på engelsk?

Ja.