Udvikling af e-learning og digital læring

Vi hjælper vores kunder med at blive mere effektive og fleksible - og med at spare penge og øge effekten af både obligatoriske og andre væsentlige uddannelsesforløb - inden for emner som eksempelvis arbejdsmiljø, sikkerhed, software, oplæring af nye medarbejdere og IT-sikkerhed.

Vi er er et full-service e-learning bureau, og vi er særligt gode til at hjælpe virksomheder med at komme i gang med e-læring, uanset om de vil lave det selv, eller om de vil have det lavet ude af huset.

Vores kunder siger, at vi er gode til at forstå hvilken slags virksomhed vi arbejder med - og dernæst oversætte det til god e-learning.

Vi har snart 20 års erfaring i at udvikle læring. Vi er specialister i at ”trække faglig viden ud” af indholdseksperter, bearbejde, forenkle og fokusere information således, at det der er relevant for målgruppen bliver præsenteret på en vedkommende og indbydende måde.

Vores udviklingsmodel gør, at du som kunde allerede tidligt i udviklingsforløbet kan se hvordan det endelige resultat bliver, og samtidig har mulighed for at justere undervejs.

Vores ”læringsværktøjskasse” indeholder både klassisk e-learning, film, animationsfilm, mikrolæring, læringsspil og andre former for digital læring. Vi laver også blended learning, hvor tilstedeværelsesundervisning (fysisk eller virtuelt) kan kombineres med digital læring, hvor det er relevant.

Kontakt os, og lad os tale om, hvad du gerne vil opnå med din e-learning.

Du kan også læse mere om digital læring i vores blog

Har du lyst til at vide mere?

Så læs vores blog hvor du kan blive klogere på læring, e-learning og digital læring.

I bloggen deler vi viden og prøver ikke på at sælge dig noget som helst. Basta!

 

Har du spørgsmål?  

Vi har mere end 20 års erfaring med læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig godt videre.