Vi tager afsæt i den seneste forskning og viden inden for læring, og vi laver ofte løsninger på tværs af medier for at understøtte budskabet og læringen bedst muligt.

Hos os bliver du ikke mødt med faste skabeloner eller et one-size fits all mindset. I stedet lægger vi hjernerne i blød for at udvikle lige netop den unikke e-learning, som indfrier vores kunders forventning. Vores designere kaster sig over formgivning, mens vores indholdseksperter begynder processen med at udvælge budskaber. Sammen tilpasser vi og former vores produkter og løsninger, så de passer til vores kunders unikke situation.

Med mere end 20 års erfaring i branchen udvikler vi e-learning, som faktisk giver konkrete resultater.

På denne side kan du læse mere om vores tilgang til e-læring; didaktik, proces, pris og teknik mm. Så kan du blive klogere på hvad du får hvis du vælger os som leverandør når dit næste e-learning kursus skal produceres.

Kontakt os for at høre mere

 

"Vi er meget tilfredse med resultatet. E-learningspecialist har været kompetente sparringspartnere, som har gjort læring om forsikringer til noget underholdende, hvilket ikke siger så lidt. Vi takker mange gange for samarbejdet!"


Mie Nielsen, Tryg

Arrow

Derfor skal du vælge os som e-learning levendør

Vi udvikler digital læring indenfor blandt andet awareness, compliance og meget andet.

Vi har styr på teknikken. Vi har 20 års erfaring med SCORM og LMS, og er eksperter i e-learning værktøjer som eksempelvis Articulate Storyline. 

Vi udfordrer konventionerne -  og dig - og leverer kreative løsninger, så din målgruppe ikke keder sig.

Du får naturligvis: 

  • Hurtig levering. Vi leverer normalt indenfor mellem 1 uge og 3 måneder. Afhænging af projektets størrelse. 
  • Gennemskuelig process, hvor du som kunde kan "se produktet for dig" tidligt i forløbet, og har lov til at ændre i det indtil ganske sent i forløbet.
  • Kildekode og rettigheder til alt materiale vi udvikler.
  • SCORM compliant e-learning. Både SCORM 1.2 og SCORM 2004. 
  • Gode priser. Vi giver gerne fastpris tilbud.

Arrow

E-learning. Hvad får du ud af det?

I denne video kan du høre noget om hvad du, dine medarbejdere og din virksomhed får ud af e-learning:

E-learning

Line

E-learning leverandør der udfordrer

”Hvis det eneste redskab du har er en hammer, så ligner alle problemer et søm”

Sådan lyder et gammelt ordsprog. Det er vigtigt for os, at det vi leverer, skaber de ønskede resultater for vores kunder. Så hvis vi ikke mener at e-learning er den bedste løsning på din opgave, laver vi en video, et spil, en infographic…. ”Whatever it takes”.

Vi adskiller os fra andre e-learning leverandører ved at vi tør sige højt at der bliver lavet alt for meget kedelig e-learning i verden. Det vil vi selvfølgelig ikke bidrage til. Derfor udfordrer vi os selv hver dag og stræber efter at lave e-learning som modtagerne faktisk har lyst til at lære af. For at være helt ærlig, så kan det godt være svært, når det ofte handler om tekniske emner som compliance, IT-sikkerhed, arbejdsmiljø, GDPR mm. Heldigvis har vi en stor værktøjskasse at ty til, og vi synes det er superspændende at arbejde med at formidle ”kedelige” emner på en spændende måde.

I vores værktøjskasse finder du blandt andet: klassisk e-learning med interaktivitet, test/quiz og diplom, film, animationsfilm, læringsspil og andre former for digital læring. Vi laver også blended learning, hvor tilstedeværelsesundervisning (fysisk eller virtuelt) kan kombineres med digital læring, hvor det er relevant.

Vi udfordrer også vores kunder og siger nej til opgaver hvis vi ikke tror det har ønskede effekt.

Skal vi udfordre dig?

Arrow

Vi har styr på teknikken

Når vi udvikler e-læring, overholder det naturligvis alle gældende e-learning standarder uanset om det er SCORM eller Tin Can/xAPI.  Vi er SCORM Ninjaer, blandt andet fordi vi selv har bygget et Learning Management System (LMS), så når vi leverer et produkt til dig, kan du være sikker på at det tekniske fungerer i dit LMS.

Vi bruger selvfølgelig kun SCORM i vores løsninger hvis der er behov for det.

 

Vi har styr på indholdet

 

V1 M3NN3SK3R LÆR3R B3DS7
N4R V1 FÅR 10V 7il S3LV 47
"R3GN3 D3N UD”

 

Hos Elearning Specialist arbejder vi efter principperne i selvbestemmelsesteorien og predictive coding. Det vil kort fortalt sige, at vi tager udgangspunkt i det enkelte menneskes forudsætninger og motivation til at lære.

Det er nemlig sådan, at vi mennesker ikke kan lære noget, hvis ikke vi er motiverede.

Vi kan bygge alle de smarte moduler, kurser, quizzer, videoer og spil vi vil – men hvis din medarbejder ikke er motiveret, lærer hun ikke noget. Derfor designer vi digitale læringsoplevelser, der er baseret på viden om og forskning i læring og motivation.

Vi har en journalistisk tilgang til formidling og gør os umage med at finde interessante vinkler på indholdet. Vi tager afsæt i at modtageren skal have LYST til at se indholdet - også selvom det er obligatorisk/compliance training.

VI TROR PÅ: Digital læring, der giver mening for medarbejderen– det giver nemlig resultater for virksomheden.

 

Vi har styr på processen

Herunder kan du se vores projektmodel. Vi arbejder i korte iterationer, og laver små hurtige prototyper. Det betyder at du som kunde kan ”se produktet for dig” tidligt i processen, samtidig med at du har mulighed for at rette i produktet relative sent i processen – uden at det koster kassen. Og det på en måde, så der stadig er styr på projektplanen. Vi bruger den hvor den skaber overblik, og justerer antallet af iterationer efter opgavens omfang.

e-learning udviklingsmodel

Vi starter med en workshop, hvor alle relevante interessenter deltager. Målet med workshoppen er at definere læringsmål, altså at afdække hvilke budskaber der skal formidles, og til hvilken målgruppe. Herefter skal der skrives et storyboard. Vi kan gøre det for dig, eller du kan vælge at gøre det selv. Hvis du selv vil gøre det, kan vi hjælpe dig i gang med arbejdet, ved at give dig vores e-learning storyboard skabelon, og lære dig at bruge den. Herefter starter processen med at producere selve e-learning modulerne og forfine dem igennem flere iterationer.

Når vi laver video med ”almindelige mennesker” - medarbejdere eller eksperter - der skal tale til kameraet, har vi ofte en lidt anden tilgang. Vores erfaring er at de fleste mennesker er langt mere troværdige, når de er så afslappede som muligt. Så I stedet for et storyboard, vil vi typisk skrive et kortere brief, der består af en liste over de emner som de medvirkende skal dække med deres egne ord. Herefter kører processen efter samme princip som ovenstående, dvs. i iterationer hvor produktet forfines efter hver iteration.

 

"Elearningspecialist er for os en helt igennem fantastisk leverandør. Hurtig respons og superdygtige konsulenter, som gang på gang har hjulpet os med nogle af de mere kringlede tekniske udfordringer i forbindelse med vores e-læringsprojekter. Det er altid med ro i maven at jeg kontakter Elearningspecialist- velvidende, at jeg får den bedste professionelle hjælp på markedet, til en rimelig pris og med god kommunikation fra start til slut."

 

Københavns Kommune

Morten Billcliff, projektleder for Det Digitale Læringscenter i Københavns Kommune.

Line

Vi har styr på dig og dit projekt - også efter vi har afleveret

Når vi har afleveret et projekt til dig, har vi selvfølgelig sikret dig at det fungerer i dit LMS, uanset hvilken leverandør du har.

Vi arbejder med kendte standardværktøjer som Articulate Storyline og Articulate Rise, Vyond mfl. og du får selvfølgelig kildekode og alle rettigheder til alt vi leverer - og vi holder kurser hvor du kan lære at udvikle e-learning, så du selv kan arbejde arbejde videre med det.

Så er du nemlig ikke bundet til os som leverandør, og du kan eksempelvis selv opdatere de elearning moduler vi leverer, eller bede nogle andre e-learning producenter om at gøre det.

Det synes vi giver den bedste tryghed for dig som kunde.

Arrow

Oftest stillede spørgsmål 

Efter en kort indledende samtale, vil vi typisk aftale et online møde af ca en times varighed, hvor vi taler videre om dit projekt. Hvilke budskaber vil have du formidlet, hvem er målgruppen og under hvilke omstændigheder skal det afvikles? På mødet vil vi typisk vise dig eksempler på forskellige løsninger vi lavet. Fordelen ved dette er, at det giver dig som kunde en mulighed for at vurdere, om du kan lide de løsninger, vi har produceret for andre. Fordelen for os som leverandør er, at vi kan skyde os ind på hvilke løsninger der tiltaler dig. Dette gør det lettere for os sammen at finde den rigtige løsning - og den rette pris.

Det er et rigtigt godt spørgsmål. Du kan finde en del af svaret i denne blogartikel. Hvis du vil have et estimat på hvor lang tid det vil tage at udvikle dit e-learning projekt, så giv os et kald. De fleste projekter vi laver, strækker sig fra 14 dage til 3-4 måneder, nogle få er kortere eller længere end det.

Det er også et rigtigt godt spørgsmål. Du kan finde en del af svaret i denne blogartikel.

Hvis du vil have et estimat på hvad det koster at producere dit e-learning projekt, så giv os et kald. NB. Jo mere information du kan give os om dit projekt, jo nemmere er det for os at give dig den skarpeste pris.

Alle slags:-) Og vi tager gerne imod en udfordring. Vi producer blandt andet compliance elearning and Awareness elearning om eksempelvis GDPR, arbejdsmiljø og IT sikkerhed. Vi udvikler også software træning, teknisk træning og meget andet.

Det kan vi bestemt. Vi holder ofte workshops og oplæg om e-learning og digital læring. Tag fat i os, og lad os snakke om, hvad I gerne vil lære, så finder vi sammen den bedste løsning for jer.

Jeg kan godt forstå, at de to betegnelser kan virke forvirrende. Og det gør det nok ikke bedre, at nogle mennesker bruger ordene forkert (ingen nævnt, ingen glemt).

Her er vores bud på, hvad de dækker over:

Digital læring

Betyder læring, der foregår digitalt. Så det kan være hvad som helst. Et teams-møde eller et webinar kan være digital læring. Digital læring er en paraplybetegnelse for al læring, der på en eller anden måde er forbundet til noget digitalt.

E-læring/E-learning

Betyder digital læring, som har fået et bestemt format. Det er en ikke-samtidig, interaktiv multimediepræsentation, som kan indeholde moduler, kurser, quizzer, video, læringsspil og lignende elementer.

Men det er en jungle, og der er ikke altid konsensus om, hvad ordene betyder. Det ville være alt for nemt. ;)

Ja, det kan du tro. Vi hjælper gerne med at lære jer at udvikle e-learning selv. Og vi står selvfølgelig klar med rådgivning undervejs, hvis I har brug for det.

Vi afholder også masser af kurser og workshops om, hvordan man laver digital læring og elæring, der virker.

Kort sagt: Vi finder en model, der passer til jeres behov.

Ups! send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.