Kom i gang med Activate LMS - priser fra 12.000 kr. om året

Leder du efter et Learning Management System (LMS) der både er billigt og effektivt?

Med Activate LMS bliver e-learning nemt for alle. Uanset om du er bruger eller administrator, sørger funktioner som automatisk brugerhåndtering, kurser tilpasset arbejdsfunktion og nem rapportering for, at du får mest ud af systemet med mindst muligt besvær.

Vi kan også tilbyde Danmarks måske billigste koncern-LMS til 98.500 kr. om året.

Se vores priser her.

 

"Vi ledte efter en e-learning platform, der skulle dække vores helt basale behov for at distribuere og tracke e-learning, være enkel at bruge for brugerne og let at administrere.

Vi kiggede på flere andre systemer og valgte Activate LMS, fordi det opfyldte vores krav og kan medvirke til at fastholde vores medarbejdere på et højt uddannelsesniveau.

Activate LMS har hjulpet med til at gøre de dele af vores basisuddannelser, der ikke kræver tilstedeværelse af instruktører, væsentligt mere fleksible og dermed i stand til at gennemføre uddannelse 24/7."

 Metro Service bruger Activate LMS Learning Managerment System 
Erling Krog, Training Manager, Metro Service.

Arrow

Slip for at spilde tiden på administration

Vi ved, at du hellere vil fokusere på læring end på det tekniske. Derfor har Activate LMS en række automatiserede funktioner:

 • Automatisk oprettelse, redigering og sletning af brugere.
 • Automatisk tildeling af e-learning-kurser på baggrund af brugernes organisation og/eller jobfunktion.
 • Automatisk afsendelse af mails med kursusdiplomer, info om nye kurser, eller rykkere hvis en bruger har misset en deadline.
 • Automatisk registrering og rapportering af brugernes resultater.

Der er flere andre funktioner der kan køre helt automatisk.

Vi har lavet løsninger, der har kørt i flere år, uden at nogen skulle se til dem.

Vil du se en online demo? Giv os et kald.

 

 

"Vi har valgt Activate LMS, fordi systemet er enkelt og direkte at gå til, hvilket gør det nemt for os at bruge.

Vi får den hjælp, vi har brug for, og kan særligt godt lide funktionerne som automatisk brugeroprettelse, single-sign-on og ikke mindst, muligheden for at levere kurser på flere sprog. Dette gør det muligt for vores medarbejdere at se kurserne på deres foretrukne sprog.

Hvis du søger en letforståelig og effektiv LMS-løsning, vil vi varmt anbefale Activate LMS og ElearningSpecialist."

Logo

Gregers Pedersen, Head of Group HR at Per Aarsleff A/S.Case: Sådan kom Aarsleff kom igang med e-learning og Activate LMS.

Line

Flueben ved det vigtige, men lidt kedelige

Driftsikkerhed er noget, man tager for givet; det skal bare fungere. Så lad os lige sætte flueben ved nogle af de ting, du sikkert gerne vil have svar på nu.

 • Dansk Learning Management System, der fungerer på mobil, tablet og computer.
 • SCORM kompatibelt og fungerer derfor fint med indhold som du, eller andre, har produceret med Articulate Storyline, Articulate Rise, Adobe Captivate. Du kan også bruge færdigproducerede e-learningkurser fra f.eks. Golearn.
 • Hosted cloud LMS der gemmer data i skyen - og der er styr på alt det med Persondata og GDPR.

Til sidst på denne side finder du en liste med ofte stillede spørgsmål – her kan du også finde svar på de mere tekniske spørgsmål.

Arrow

Tell me something good. Killer features.

Der er mange e-læringsplatforme derude. Men hvad er det, der gør Activate LMS særlig, udover at tilbyde distribution, tracking og rapportering af e-læring?

Nem håndtering af sprog i Activate LMS

I Activate LMS er det let for dig at håndtere kurser på flere sprog. Du kan uploade forskellige kurser til det samme modul og blot markere, hvilket sprog de er på - hvad enten det er engelsk, tysk, kinesisk eller andet du har brug for. Det betyder også, at kurserne kan skræddersys til hvert sprog.

I mange andre LMS-systemer kan det være en udfordring at have kurser på flere sprog. Enten skal man lave et dyrt kursus, der indeholder alle sprog, eller også skal man lave mange separate kurser. Dette kan ofte give ekstra arbejde med at tildele kurser til de rigtige personer og trække rapporter.

Opdater kurser nemt med "eksterne" SCORM-pakker

Med eksterne SCORM-pakker (også kaldet SCORM proxy) kan dine e-læringsmoduler vises i kundens eget LMS, selvom de faktisk er stadig ligger i Activate LMS. Det betyder, at brugerne ikke kan se, at indholdet kommer fra dit eget LMS, hvilket giver dig et par klare fordele:

 • Let opdatering af indhold: Skal du ændre i dine e-læringsmoduler? Du uploader dem bare i Activate LMS. Ingen grund til at sende nye versioner til kunden.
 • Beskyt dit indhold: Vil du begrænse en kundes adgang til dit kursus? Luk nemt for adgangen direkte i Activate LMS.

Én platform til alle dine kunder

Med Activate LMS kan du let administrere e-læring for flere kunder. Hver kunde får en personlig oplevelse med deres eget logo, så det føles som deres egen platform.

Arrow

LMS support er inkluderet i prisen

Activate LMS er let at bruge, men har nogle avancerede muligheder, der godt kan kræve lidt ekstra forklaring og hjælp. Derfor følger der gratis superbruger support med til vores kunder. Det synes vi er mest rimeligt. Activate LMS skal virke for alle vores kunder - hele tiden.

Vi tilbyder også det vi kalder LMS Totalservice. Det betyder kort fortalt, at vi står for alt det praktiske, så du ikke behøver at forholde dig til hverken opsætning, administration, upload af indhold, opsætning af mails, kampagneafvikling, konfiguration af rapporter osv.

Line

”Hos Saville Consulting var vi på udkig efter en LMS udbyder og valget faldt på Activate LMS– et valg vi i den grad er stærkt tilfredse med!

Vi har igennem hele vores proces oplevet et tårnhøjt serviceniveau, hvor vi – og vores forretningskontekst - har været i centrum.

Samarbejdet – og sparringen - har båret præg af didaktisk forståelse både med hensyn beslutninger i udviklingen af vores e-learning content samt opbygningen af det tekniske setup i Activate LMS”.

Saville Contulting bruger Activate LMS

Mattis Noot Ishøy, Saville Consulting Danmark.

 

Helt enkelt…

Uanset om du søger et LMS til struktureret og automatiseret onboarding, compliance eller produkttræning eller bare vil tildele et enkelt kursus til alle dine medarbejdere, så kan Activate LMS være løsningen for dig.

Klar til at starte?

Kom i gang nu for kun 12.000 kr. om året!

Arrow

Hvad skal du bruge et LMS til?

Måske er du landet her på siden, fordi du gerne vil vide, hvad et LMS kan bruges til?

Lad os bare være ærlige: LMS, eller Learning Management System er måske ikke det mest sindsoprivende emne i verden. Men det er vigtigt. Hvis du gerne vil have e-learning, der er overskueligt at distribuere til brugere og nemt at administrere, så er et LMS helt afgørende. 

Hvad er et LMS og hvad kan man bruge det til?

Arrow

Hvad er SCORM og hvorfor er det vigtigt?

SCORM er en e-learning standard der er sikrer at din e-learning er ”plug and play”, dvs. at du kan flytte din e-learning fra et LMS til et andet, samt at du kan købe standardkurser.

En væsentlig fordel ved SCORM er, at den mindsker leverandørafhængighed og dermed risikoen ved at vælge en forkert leverandør. Activate LMS er et SCORM kompatibelt LMS der både understøtter SCORM 1.2 og SCORM 2004.

Her kan du høre Tomas forklare om SCORM:

Hvad SCORM?

Line

Hvordan virker et LMS?

I LMS kan du uploade e-learning moduler, sende beskeder til brugere, og bestemme om et e-learning kursus er obligatorisk eller frivilligt for medarbejderne.  Det er også muligt at kombinere flere e-learningmoduler til e-learning kurser, for på den måde at gruppere og evt. genbruge samme kurser til forskellige grupper.  Du kan også bestemme, om det skal tildeles automatisk til grupper af brugere og meget andet.

Når du har sat e-learning indholdet op i Activate LMS, er det mest almindelige, at medarbejderne modtager en mail med besked om, at der er e-læring klar til dem, hvorefter medarbejderen logger på LMS via deres Smartphone, Tablet eller Computer og gennemfører kurset.

Når medarbejderne arbejder med e-læringen, gemmer LMS forskellige informationer, f.eks. deres svar på spørgsmål og hvor lang tid de har brugt. Det kaldes tracking. Tracking sikrer også, at medarbejderne kan genoptage læringen der, hvor de forlod e-læringskurset sidst.

Du har også mulighed for at se rapporter over, hvilke medarbejdere der er færdige med e-læring - og sende rykkere til dem der endnu ikke er færdige. Hvis du da ikke ønsker, at systemet gør det - helt automatisk - for dig.

Du kan læse denne artikel i vores e-learning blog og bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge et LMS.

Line

ACTIVATE LMS FAQ

Ja, det tager ca. 30 minutter i et online møde. Kontakt os for at aftale nærmere. Bagefter kan du få en demoadgang så du selv kan teste Activate LMS.

Ja. Det skal blot eksporteres til SCORM 1.2 eller SCORM 2004. 

Ja. Du kan distributere din compliance e-learning og dokumenter i Activate LMS, lave automatisk opfølgning til at sikre at brugerne får gennemført træningen, og trække rapporter der dokumenterer compliance.

 

I Microsoft Azure. Data ligger i et datacenter i Holland.

Basalt set understøtter vi distribution og tracking af e-learning, automatisk opdatering, og rapportering.

Du finder en mere uddybende liste over features her: https://activatelms.zendesk.com/hc/en-us/articles/200366341-Basic-feature-overview

SCORM 1.2 og SCORM 2004.

 

Bruger kan oprettes på fire forskellige måder. De forskellige metoder kan kombineres.

Brugere kan oprettes…

 1. automatisk via synkronisering fra f.eks. AD
 2. via et regneark/CSV-fil. Det er især smart hvis der er mange brugere
 3. manuelt af personer med de nødvendige rettigheder
 4. Slutteligt kan brugere få lov at oprette sig selv. Det er især smart, hvis der er tale om eksterne medarbejdere, f.eks. hos leverandører

Ja. Man kan åbne op for at brugere kan oprette sig selv. Mange af vores kunder bruger det i forbindelse med eksterne brugere af systemet, f.eks. leverandører.

Man kan blandt andet se:

 • Ikke startet, i gang, afsluttet, bestået, ikke-bestået
 • Brugernes svar på spørgsmål
 • Hvor lang tid brugeren har brugt på et e-learning kursus.
 

Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Tysk, Polsk, Kinesisk, Arabisk (UAE), Finsk, Fransk, Græsk, Italiensk, Litauisk, Russisk, Spansk med mulighed for at få flere sprog.

Nej. Vi tror ikke på gamified learning platforms (og videnskaben giver os ret). Kedeligt indhold bliver ikke spændende fordi man kommer på en highscore liste i et LMS. Vi tror i høj grad på at bruge spil sammen med læring og vi vil meget gerne hjælpe med at udvikle gamified e-learning *indhold*. Selve e-learning platformen synes vi skal fokusere på at møde brugerne i øjenhøjde - og på at være let at bruge.

 

Ja. Vores platform leveres udelukkende som en service (SAAS står for Software as a service).  Det betyder at du ikke skal bøvle med installation, drift og vedligehold.

Ja. Vores platform leveres udelukkende som en cloudløsning.

 

Nej. Vores system er udelukkende en digital læringsplatform der kun kan bruges til online learning. Man kan sige at det udelukkende er et elearning management system. Men vi har planer om at udvikle vores LMS til også at understøtte almindelig analog undervisning med undervisere og kursister, undervisningslokaler og det hele.

Det er mulig at lave quizzer og tests, men til egentlige e-learning kurser vil vi anbefale dig at bruge Articulate Storyline eller Articulate Rise sammen med vores system.

 

Nej, til skolebrug vil vi nok anbefale Canvas LMS eller Moodle. (Men der findes selvfølgelig andre learning management systemer end dem.)

Nej. Brug Teams, Skype, GotoMeeting, Zoom eller lignende i stedet.

 

Ja. Activate LMS kan mange af de samme ting som Eloomi kan, men er meget billigere.

Activate LMS understøtter de fleste nyere mobile devices (iPhone, Android osv.), Tablets (iPad og Android) og almindelige computere (Windows og MacOS). Activate LMS understøtter mobil læring både som responsivt indhold (eksempelvis lavet med Articulate Rise), og som skaleret indhold udviklet med Articulate Storyline eller Adobe Captivate.

 

Ja. Activate LMS kan sættes op til at tale sammen med din webshop hvor du selv tager dig af betaling osv. Efter du har modtaget betalingen, kan du via Activate LMS API give brugeren adgang til den e-læring de har købt. Sælges som specialtilpasning - kontakt os for at få et tilbud.

Mit spørgsmål mangler?

Ups! Send os en mail, så fikser vi det.