"Vi ledte efter en e-learningplatform, der skulle dække vores helt basale behov for at distribuere og tracke e-learning, være enkel at bruge for brugerne og let at administrere.

Vi kiggede på flere andre systemer og valgte Activate LMS, fordi det opfyldte vores krav og kan medvirke til at fastholde vores medarbejdere på et højt uddannelsesniveau.

Activate LMS har hjulpet med til at gøre de dele af vores basisuddannelser, der ikke kræver tilstedeværelse af instruktører, væsentligt mere fleksible og dermed i stand til at gennemføre uddannelse 24/7."

 

Metro Service bruger Activate LMS Learning Managerment System 

Erling Krog, Training Manager, Metro Service.

 

Hvad skal du bruge et LMS til?

Lad os bare være ærlige: LMS, eller Learning Management System er måske ikke det mest sindsoprivende emne i verden. Men det er vigtigt. Hvis du gerne vil have e-learning, der er overskueligt at distribuere til brugere og nemt at administrere, så er et LMS helt afgørende. 

Hvad er et LMS og hvad kan man bruge det til?

 

Vi er af den klare opfattelse, at der ikke eksisterer nogen i hele universet, der gider at bruge tid på at administrere e-learning, hvis de kan slippe.

 

 

Vi gider i hvert fald ikke.

 

Derfor har vi designet vores Learning Management System, Activate LMS, så vi - og vores kunder - bruger minimal tid på administration af e-læring.

Det betyder at dette sker - helt automatisk:

 • Automatisk oprettelse, redigering og sletning af brugere.
 • Automatisk tildeling af elearning kurser på baggrund af brugernes organisation og/eller jobfunktion.
 • Automatisk afsendelse af mails med kursusdiplomer, info om nye kurser, eller rykkere hvis en bruger har misset en deadline.
 • Automatisk registrering og rapportering af brugernes resultater.

Der er mange andre funktioner der kan køre - du gættede det - helt automatisk. 

Vi har lavet løsninger, der har kørt i flere år, uden at nogen skulle se til dem.

Vil du se en online demo? Giv os et kald.

 

Flueben ved det vigtige, men lidt kedelige

Nogle ting er bedst, når de er fancy og fanger øjet. Andre ting er bedst, når man ikke skal tænke over dem. Driftsikkerhed er en af den slags ting – det er bare nogle tekniske ting i baggrunden, der skal fungere. Så lad os lige få sat flueben ved nogle af de ting, du sikkert gerne vil have svar på nu. (Beklager at det bliver lidt teknisk)

 • Dansk Learning Management System, der fungerer på mobil, tablet og computer.
 • SCORM kompatibelt og fungerer derfor fint med indhold produceret med Articulate Storyline, Articulate Rise, Adobe Captivate og færdigproduceret indhold fra eksempelvis Golearn. 
 • Hosted cloud LMS der gemmer data i skyen - og der er styr på alt det med Persondata og GDPR.

Til sidst på denne side finder du en liste med ofte stillede spørgsmål – her kan du tit finde svar på de mere tekniske spørgsmål. På den måde undgår vi, at det stikker helt af med tekniske termer som SCORM undervejs. 

 

Arrow

 

LMS til en fornuftig pris

Der findes et hav af e-learning platforme i verden - fælles for en stor del af dem er, at de kan meget mere, end de fleste har brug for. Det betyder ofte at det er en ret tung process at vælge LMS, at de ofte bliver for dyre og at de bliver svære at arbejde med.

Activate LMS er designet til at være let at bruge - og ikke til at have en masse eksotiske og dyre funktioner som du alligevel aldrig får behov for.

Derfor kan vi tilbyde vores platform til en fornuftig pris. Vi laver gerne specialpriser til virksomheder med særlige behov.

Lyder det som noget for dig?

Lad os få en snak om dine behov

 

 

Arrow

 

Hvad er SCORM og hvorfor er det vigtigt?

SCORM er en e-learning standard der er sikrer at din e-learning er ”plug and play”, dvs. at du kan flytte din e-learning fra et LMS til et andet, samt at du kan købe standardkurser. En væsentlig fordel ved SCORM er, at den mindsker leverandørafhængighed og dermed risikoen ved at vælge en forkert leverandør. Activate LMS er et SCORM kompatibelt LMS der både understøtter SCORM 1.2 og SCORM 2004. 

Line

Hvordan virker et LMS?

I LMS kan du uploade e-learning moduler, sende beskeder til brugere, og bestemme om et e-learning kursus er obligatorisk eller frivilligt for medarbejderne.  Det er også muligt at kombinere flere e-learningmoduler til e-learning kurser, for på den måde at gruppere og evt. genbruge samme kurser til forskellige grupper.  Du kan også bestemme, om det skal tildeles automatisk til grupper af brugere og meget andet.

Når du har sat e-learning indholdet op i Activate LMS, er det mest almindelige, at medarbejderne modtager en mail med besked om, at der er e-læring klar til dem, hvorefter medarbejderen logger på LMS via deres Smartphone, Tablet eller Computer og gennemfører kurset.

Når medarbejderne arbejder med e-læringen, gemmer LMS forskellige informationer, f.eks. deres svar på spørgsmål og hvor lang tid de har brugt. Det kaldes tracking. Tracking sikrer også, at medarbejderne kan genoptage læringen der, hvor de forlod e-læringskurset sidst.

Du har også mulighed for at se rapporter over, hvilke medarbejdere der er færdige med e-læring - og sende rykkere til dem der endnu ikke er færdige. Hvis du da ikke ønsker, at systemet gør det - helt automatisk - for dig.

Book en online demo

 

Line

LMS support er inkluderet i prisen

Activate LMS er let at bruge, men når man kommer ud i hjørnerne, kan det nogle avancerede ting, som man godt kan blive lidt i tvivl om - hvis man ikke bruger det hele tiden.

Derfor følger der gratis superbruger support med til vores kunder.  Det synes vi er mest rimeligt. Det er jo vores platform og den skal virke for alle vores kunder - hele tiden.

Det holder os på tæerne. Derfor har vi gjort alt hvad der er teknisk muligt for at fjerne eventuelle kilder til support.

 • Brugerne møder en enkel og brugervenlig platform - på deres eget sprog. Vi understøtter en lang række sprog: Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Tysk, Polsk, Kinesisk, Arabisk (UAE), Finsk, Fransk, Græsk, Italiensk, Litauisk, Russisk, Spansk med mulighed for at få flere sprog.
 • Serverne er altid opdaterede og sikre.
 • Vi logger alting i systemet, hvilket gør det let at finde fejl og løse dem hurtigt.
 • Vi er SCORM ninjaer, så vi har styr på det tekniske.

Arrow

Måske tænker du: ”Jeg vil egentligt bare gerne have nogen til at fikse det hele for mig”?

Så er du kommet til det rette sted.

 1. Vi tilbyder at levere slutbruger support via e-mail. (Men bare rolig, vi spammer jer ikke. Vi leverer slutbruger support for store koncerner med tusindevis af brugere og deres behov for support er minimalt.)
 2. Vi tilbyder også det, vi kalder LMS Totalservice der kort fortalt betyder at vi står for alt det praktiske, så du ikke behøver at forholde dig til hverken teknik eller administration. LMS Totalservice er til dig, der ikke har tid eller lyst til at bruge tid på learning management, dvs. opsætning og administration af LMS, upload af indhold, opsætning af mails, kampagneafvikling, konfiguration af rapporter osv.

Kontakt os for at høre nærmere

 

Line

 

”Vi valgte først og fremmest Activate LMS, fordi den dækkede de fleste af vores behov i forhold til at kunne levere strukturerede og automatiserede e-learningkampagner med overskuelige rapporter til vores kunder.  Vi lagde også vægt på at Activate LMS har rigtigt god understøttelse af indhold på flere sprog.

På de få parametre, hvor vi ikke helt kunne få, hvad vi søgte, har ElearningSpecialist været proaktive og ærlige fra dag 1. Sammen har vi siden arbejdet tæt med at få dækket disse behov ind og udviklet løsningen”

Christian Nedergaard Christensen

Christian Nedergaard Christensen, Head of Security Awareness Education, Dubex A/S.

 

Skal vi også hjælpe dig? 

 

 

Arrow

Tell me something good. Killer features.

Som sagt findes der et hav af e-learning platforme i verden. Men udover distribution, tracking og rapportering af e-læring, hvad kan Activate LMS der gør det helt specielt?

Automatisk tilpasning af sprog.

I Activate LMS kan man uploade forskellige SCORM-pakker til SAMME modul og blot angive at den ene SCORM-pakke er på f.eks. engelsk, en anden på tysk, en tredje på Kinesisk osv. Det har også den fordel at man rent indholdsmæssigt kan have forskellige versioner - afhængigt af sproget.

I de fleste andre LMS'er løser man normalt behov for at have indhold på flere sprog, enten ved at udvikle en SCORM pakke hvori der er flere sprog (dyrt), eller også udvikler man mange SCORM-pakker og uploader dem som selvstændige moduler. Det har den ulempe, at det ofte er noget administrativt bøvl, idet man både skal tildele de rigtige moduler til de rigtige mennesker, men også skal trække rapporter fra mange forskellige moduler. 

Mulighed for at let at opdatere kursernes indhold efter at de er publiceret.

Activate LMS kan samarbejde med eksterne SCORM-pakker. 

Med eksterne SCORM-pakker ligger dine e-learningmoduler i Activate LMS, men køres og trackes i kundens eget LMS. Kundens brugere kan ikke se, at indholdet i virkeligheden ligger i Activate LMS. Det giver dig to fordele:

 • Lettere at opdatere indhold.
  Hvis du har brug for at opdatere dine e-learningmoduler gøres dette kun i Activate LMS og du behøver ikke at sende noget til din kunde.  
 • Bedre beskyttelses af dine IP-rettigheder.
  Hvis du vil lukke for en kundes adgang til dit indhold, kan du blot gøre det i Activate LMS.

 

Hav flere kunder i samme platform.

Activate LMS gør det let for dig, der gerne vil sælge e-læring til mange virksomheder og ønsker at administrere det hele i samme platform. Du kan give hver enkelt kunde en oplevelse af, at platformen er deres med eget logo osv.

Book en online demo. 

 

Line

ACTIVATE LMS FAQ

Ja, det tager ca. 30 minutter i et online møde. Kontakt os for at aftale nærmere. Bagefter kan du få en demoadgang så du selv kan teste Activate LMS.

Ja. Du kan distributere din compliance e-learning og dokumenter i Activate LMS, lave automatisk opfølgning til at sikre at brugerne får gennemført træningen, og trække rapporter der dokumenterer compliance.

 

I Microsoft Azure. Data ligger i et datacenter i Holland.

Basalt set understøtter vi distribution og tracking af e-learning, automatisk opdatering, og rapportering.

Du finder en mere uddybende liste over features her: https://activatelms.zendesk.com/hc/en-us/articles/200366341-Basic-feature-overview

Ja. Det er et dog et ekstramodul der skal tilkøbes.

SCORM 1.2 og SCORM 2004.

 

Bruger kan oprettes på fire forskellige måder. De forskellige metoder kan kombineres.

Brugere kan oprettes…

 1. automatisk via synkronisering fra f.eks. AD
 2. via et regneark/CSV-fil. Det er især smart hvis der er mange brugere
 3. manuelt af personer med de nødvendige rettigheder
 4. Slutteligt kan brugere få lov at oprette sig selv. Det er især smart, hvis der er tale om eksterne medarbejdere, f.eks. hos leverandører

Ja. Man kan åbne op for at brugere kan oprette sig selv. Mange af vores kunder bruger det i forbindelse med eksterne brugere af systemet, f.eks. leverandører.

Man kan blandt andet se:

 • Ikke startet, i gang, afsluttet, bestået, ikke-bestået
 • Brugernes svar på spørgsmål
 • Hvor lang tid brugeren har brugt på et e-learning kursus.
 

Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Tysk, Polsk, Kinesisk, Arabisk (UAE), Finsk, Fransk, Græsk, Italiensk, Litauisk, Russisk, Spansk med mulighed for at få flere sprog.

Nej. Vi tror ikke på gamified learning platforms (og videnskaben giver os ret). Kedeligt indhold bliver ikke spændende fordi man kommer på en highscore liste i et LMS. Vi tror i høj grad på at bruge spil sammen med læring og vi vil meget gerne hjælpe med at udvikle gamified e-learning *indhold*. Selve e-learning platformen synes vi skal fokusere på at møde brugerne i øjenhøjde - og på at være let at bruge.

 

Ja. Vores platform leveres udelukkende som en service (SAAS står for Software as a a service).  Det betyder at du ikke skal bøvle med installation, drift og vedligehold.

Ja. Vores platform leveres udelukkende som en cloudløsning.

 

Nej. Vores system er udelukkende en digital læringsplatform der kun kan bruges til online learning. Man kan sige at det udelukkende er et elearning management system. Men vi har planer om at udvikle vores LMS til også at understøtte almindelig analog undervisning med undervisere og kursister, undervisningslokaler og det hele.

Det er mulig at lave quizzer og tests, men til egentlige e-learning kurser vil vi anbefale dig at bruge Articulate Storyline eller Articulate Rise sammen med vores system.

 

Nej, til skolebrug vil vi nok anbefale Canvas LMS eller Moodle. (Men der findes selvfølgelig andre learning management systemer end dem.)

Nej. Brug Teams, Skype, GotoMeeting, Zoom eller lignende i stedet.

 

Ja. Activate LMS kan mange af de samme ting som Eloomi kan, men er meget billigere.

Activate LMS understøtter de fleste nyere mobile devices (iPhone, Android osv.), Tablets (iPad og Android) og almindelige computere (Windows og MacOS). Activate LMS understøtter mobil læring både som responsivt indhold (eksempelvis lavet med Articulate Rise), og som skaleret indhold udviklet med Articulate Storyline eller Adobe Captivate.

 

Ja. Activate LMS kan sættes op til at tale sammen med din webshop hvor du selv tager dig af betaling osv. Efter du har modtaget betalingen, kan du via Activate LMS API give brugeren adgang til den e-læring de har købt. Sælges som specialtilpasning - kontakt os for at få et tilbud.

Mit spørgsmål mangler?

Ups! Send os en mail, så fikser vi det.