Vi tager afsæt i den seneste forskning og viden inden for læring og adfærd.
Vi arbejder med principper fra adfærdsdesign når vi designer løsninger.
Viden der skaber adfærd opleves typisk som mere relevant, det er ofte kortere end "normal" e-learning. Og skaber bedre resultater.
Vores udgangspunkt er, at du skal ikke have et kursus. Du skal have en løsning.
Med mere end 20 års erfaring i branchen udvikler vi e-learning, som faktisk giver konkrete resultater.
På denne side kan du læse mere om vores tilgang til e-læring; didaktik, proces, pris og teknik mm. Så kan du blive klogere på hvad du får hvis du vælger os som leverandør til at udvikle dit næste e-learning kursus.
"Vi er meget tilfredse med resultatet. E-learningspecialist har været kompetente sparringspartnere, som har gjort læring om forsikringer til noget underholdende, hvilket ikke siger så lidt. Vi takker mange gange for samarbejdet!"
Mie Nielsen, Tryg
Vi udvikler digital læring indenfor blandt andet awareness, compliance og meget andet.
Vi har styr på teknikken. Vi har 20 års erfaring med SCORM og LMS, og er eksperter i e-learning værktøjer som eksempelvis Articulate Storyline.
Vi udfordrer konventionerne - og dig - og leverer kreative løsninger, så din målgruppe ikke keder sig.
Vi bruger principper fra adfærdsdesign i vores udviklingsproces. Det sikrer løsninger er relevante for målgruppen og skaber resulater for dig.
Du får naturligvis:
I denne video kan du høre noget om hvad du, dine medarbejdere og din virksomhed får ud af e-learning:
”Hvis det eneste redskab du har er en hammer, så ligner alle problemer et søm”
Vi adskiller os fra andre e-learning leverandører ved at vi tør sige højt at der bliver lavet alt for meget kedelig e-learning i verden.
Det vil vi selvfølgelig ikke bidrage til.
Derfor udfordrer vi os selv hver dag og stræber efter at lave e-learning som modtagerne faktisk har lyst til at lære af.
Vi synes det er superspændende at arbejde med at formidle ”kedelige” emner som (compliance, IT-sikkerhed, arbejdsmiljø, GDPR mm.) på en spændende måde. Vi arbejder målrettet med at "oversætte" viden til adfærd så målgruppen bedre kan forstå hvad de skal bruge den nye viden til.
Vores brug af adfærdsdesign betyder også at vi nogen gange IKKE skaber elearning. Hvis en linje i en email, eller et velplaceret ikon, har større effekt skal man jo ikke lave et kursus.
I vores værktøjskasse finder du blandt andet: klassisk e-learning med interaktivitet, test/quiz og diplom, film, animationsfilm, læringsspil og andre former for digital læring. Vi laver også blended learning, hvor tilstedeværelsesundervisning (fysisk eller virtuelt) kan kombineres med digital læring, hvor det er relevant.
Når vi udvikler e-læring, overholder det naturligvis alle gældende e-learning standarder uanset om det er SCORM eller Tin Can/xAPI. Vi er SCORM Ninjaer, blandt andet fordi vi selv har bygget et Learning Management System (LMS), så når vi leverer et produkt til dig, kan du være sikker på at det tekniske fungerer i dit LMS.
Vi bruger selvfølgelig kun SCORM i vores løsninger hvis der er behov for det.
V1 M3NN3SK3R LÆR3R B3DS7
N4R V1 FÅR 10V 7il S3LV 47
"R3GN3 D3N UD”
Hos Elearning Specialist arbejder vi efter principperne i selvbestemmelsesteorien og predictive coding. Det vil kort fortalt sige, at vi tager udgangspunkt i det enkelte menneskes forudsætninger og motivation til at lære.
Det er nemlig sådan, at vi mennesker ikke kan lære noget, hvis ikke vi er motiverede.
Vi kan bygge alle de smarte moduler, kurser, quizzer, videoer og spil vi vil – men hvis din medarbejder ikke er motiveret, lærer hun ikke noget. Derfor designer vi digitale læringsoplevelser, der er baseret på viden om og forskning i læring og motivation.
Vi har en journalistisk tilgang til formidling og gør os umage med at finde interessante vinkler på indholdet. Vi tager afsæt i at modtageren skal have LYST til at se indholdet - også selvom det er obligatorisk/compliance training.
VI TROR PÅ: Digital læring, der giver mening for medarbejderen– det giver nemlig resultater for virksomheden.
Herunder kan du se vores projektmodel. Vi arbejder i korte iterationer, og laver små hurtige prototyper. Det betyder at du som kunde kan ”se produktet for dig” tidligt i processen, samtidig med at du har mulighed for at rette i produktet relative sent i processen – uden at det koster kassen. Og det på en måde, så der stadig er styr på projektplanen. Vi bruger den hvor den skaber overblik, og justerer antallet af iterationer efter opgavens omfang.
Vi starter med en workshop, hvor alle relevante interessenter deltager. Målet med workshoppen er at definere læringsmål, altså at afdække hvilke budskaber der skal formidles, og til hvilken målgruppe. Herefter skal der skrives et storyboard. Vi kan gøre det for dig, eller du kan vælge at gøre det selv.
Hvis du selv vil gøre det, kan vi hjælpe dig i gang med arbejdet, ved at give dig vores e-learning storyboard skabelon, og lære dig at bruge den. Herefter starter processen med at producere selve e-learning modulerne og forfine dem igennem flere iterationer.
Når vi laver video med ”almindelige mennesker” - medarbejdere eller eksperter - der skal tale til kameraet, har vi ofte en lidt anden tilgang. Vores erfaring er at de fleste mennesker er langt mere troværdige, når de er så afslappede som muligt.
Så I stedet for et storyboard, vil vi typisk skrive et kortere brief, der består af en liste over de emner som de medvirkende skal dække med deres egne ord. Herefter kører processen efter samme princip som ovenstående, dvs. i iterationer hvor produktet forfines efter hver iteration.
"Elearningspecialist er for os en helt igennem fantastisk leverandør.
Hurtig respons og superdygtige konsulenter, som gang på gang har hjulpet os med nogle af de mere kringlede tekniske udfordringer i forbindelse med vores e-læringsprojekter.
Det er altid med ro i maven at jeg kontakter Elearningspecialist- velvidende, at jeg får den bedste professionelle hjælp på markedet, til en rimelig pris og med god kommunikation fra start til slut."
Morten Billcliff, projektleder for Det Digitale Læringscenter i Københavns Kommune.
Når vi har afleveret et projekt til dig, har vi selvfølgelig sikret dig at det fungerer i dit LMS, uanset hvilken leverandør du har.
Vi arbejder med kendte standardværktøjer som Articulate Storyline og Articulate Rise, Vyond mfl. og du får selvfølgelig kildekode og alle rettigheder til alt vi leverer - og vi holder kurser hvor du kan lære at udvikle e-learning, så du selv kan arbejde arbejde videre med det.
Så er du nemlig ikke bundet til os som leverandør, og du kan eksempelvis selv opdatere de elearning moduler vi leverer, eller bede nogle andre e-learning producenter om at gøre det.
Det synes vi giver den bedste tryghed for dig som kunde.
Efter en kort indledende samtale, vil vi typisk aftale et online møde af ca en times varighed, hvor vi taler videre om dit projekt. Hvilke budskaber vil have du formidlet, hvem er målgruppen og under hvilke omstændigheder skal det afvikles? På mødet vil vi typisk vise dig eksempler på forskellige løsninger vi lavet. Fordelen ved dette er, at det giver dig som kunde en mulighed for at vurdere, om du kan lide de løsninger, vi har produceret for andre. Fordelen for os som leverandør er, at vi kan skyde os ind på hvilke løsninger der tiltaler dig. Dette gør det lettere for os sammen at finde den rigtige løsning - og den rette pris.
Det er et rigtigt godt spørgsmål. Du kan finde en del af svaret i denne blogartikel. Hvis du vil have et estimat på hvor lang tid det vil tage at udvikle dit e-learning projekt, så giv os et kald. De fleste projekter vi laver, strækker sig fra 14 dage til 3-4 måneder, nogle få er kortere eller længere end det.
Det er også et rigtigt godt spørgsmål. Du kan finde en del af svaret i denne blogartikel.
Hvis du vil have et estimat på hvad det koster at producere dit e-learning projekt, så giv os et kald. NB. Jo mere information du kan give os om dit projekt, jo nemmere er det for os at give dig den skarpeste pris.Alle slags:-) Og vi tager gerne imod en udfordring. Vi producer blandt andet compliance elearning and Awareness elearning om eksempelvis GDPR, arbejdsmiljø og IT sikkerhed. Vi udvikler også software træning, teknisk træning og meget andet.
Det kan vi bestemt. Vi holder ofte workshops og oplæg om e-learning og digital læring. Tag fat i os, og lad os snakke om, hvad I gerne vil lære, så finder vi sammen den bedste løsning for jer.
Jeg kan godt forstå, at de to betegnelser kan virke forvirrende. Og det gør det nok ikke bedre, at nogle mennesker bruger ordene forkert (ingen nævnt, ingen glemt).
Her er vores bud på, hvad de dækker over:
Betyder læring, der foregår digitalt. Så det kan være hvad som helst. Et teams-møde eller et webinar kan være digital læring. Digital læring er en paraplybetegnelse for al læring, der på en eller anden måde er forbundet til noget digitalt.
Betyder digital læring, som har fået et bestemt format. Det er en ikke-samtidig, interaktiv multimediepræsentation, som kan indeholde moduler, kurser, quizzer, video, læringsspil og lignende elementer.
Men det er en jungle, og der er ikke altid konsensus om, hvad ordene betyder. Det ville være alt for nemt. ;)
Ja, det kan du tro. Vi hjælper gerne med at lære jer at udvikle e-learning selv. Og vi står selvfølgelig klar med rådgivning undervejs, hvis I har brug for det.
Vi afholder også masser af kurser og workshops om, hvordan man laver digital læring og elæring, der virker.
Kort sagt: Vi finder en model, der passer til jeres behov.
Ups! send os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.