Vi udvikler e-learning der virker - til en fornuftig pris

Elearning

Full service e-learning leverandør

  • Din målgruppe lærer det de skal – uden at kede sig ihjel.
  • Teknikken fungerer – uden at du skal bøvle med det.
  • Enkel proces giver dig overblik og høj kvalitet – uden at du skal bruge alt for lang tid på det.
  • Du har fuld kontrol og ejerskab over indholdet. 

(Bonus:  Vi kan lære dig selv at lave e-learning - hvis du har lyst.)

Også flueben ved LMS og SCORM, hvis du skal have det.

Herunder finder du links til mere information om vores produkter og services.

Udvikling af e-learning

Få skræddersyet elearning, og træn medarbejdere mere effektivt!
Få Elearning baseret på den nyeste forskning og viden inden for læring, tilsat vores 20 års erfaring med elearning og digital læring.

Lær at udvikle e-learning

Vi har lavet 4 pakker til dig, der enten gerne vil i gang med at udvikle e-læring, eller til dig, der allerede laver e-læring, og gerne vil blive bedre til det.

Vælg den eller de pakker, der passer til dit behov.

Articulate Storyline skabelon

Udvikling af skræddersyet Articulate Storyline skabelon.

Der er ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken hver gang der skal produceres e-learning. Vi kan producere Articulate StoryLine skabeloner til dig, hvilket både gør det lettere for dig at udvikle, og samtidigt sikre, at den e-learning som du og dine kolleger udvikler passer til din virksomheds styleguide.

SCORM og Elearning teknik

Skal vi hjælpe dig med din SCORM udfordring?

Vi har arbejdet med de mere tekniske sider af e-learning i mere end 20 år. Vi har dyb teknisk indsigt i SCORM kan derfor helt sikkert også hjælpe dig hvis du har en opgave du skal have løst der involverer SCORM.

Skæve opgaver

Vi har i løbet af de sidste 20 år løst en række opgaver der falder uden for det man kan kalde normalområdet indenfor e-learning i virksomheder.

Fælles for dem alle er at det handler om læring, og vi har kombinereret didaktik med forretningsforståelse - for at lave løsninger der er lidt ud over det sædvandlige. Nogle løsninger har været klasserumsundervisning, andre blended learning, og nogle har være digital læring.

Articulate Rise kursus

Articulate Rise introduktionskurset er din vej til at lære at skabe professionelle e-learning kurser. Få adgang til Rise's intuitive grænseflade og kraftfulde funktioner. Tilmeld dig nu og begynd at skabe flotte kurser.

Vyond kursus

Lær at lave prof. animationsvideoer med Vyond kursus hos Elearningspecialist. Skab engagerende explainer videoer & forbedr præsentationer. Tilmeld dig nu!

Articulate Storyline kursus

Lær at skabe interaktive og engagerende e-læringskurser med vores Articulate Storyline kursus . Kom godt i gang med at udvikle dit første e-learning modul.

Articulate 360 kursus

Lær at skabe effektive og engagerende e-læringskurser med Articulate 360 suiten på vores to-dages kursus. Kom godt i gang med verdens bedste e-learning værktøjer.

Kursus i digital didaktik

Lær at designe effektiv læring med vores (digital) didaktik kursus. Skab de bedste forudsætninger for læring ved at styre opmærksomhed og motivation hos modtagere.

Kursus i E-learning produktion

Kursus i E-learning produktion: Lær processen fra A-Z, skriv læringsmål, storyboard og testspørgsmål, visualiser budskaber og identificer målgrupper mm. Hands-on casearbejde med vejledning.