Vi udvikler e-learning der virker - til en fornuftig pris

Elearning

Full service e-learning leverandør

  • Din målgruppe lærer det de skal – uden at kede sig ihjel.
  • Teknikken fungerer – uden at du skal bøvle med det.
  • Enkel proces giver dig overblik og høj kvalitet – uden at du skal bruge alt for lang tid på det.
  • Du har fuld kontrol og ejerskab over indholdet. 

(Bonus:  Vi kan lære dig selv at lave e-learning - hvis du har lyst.)

Også flueben ved LMS og SCORM, hvis du skal have det.

Herunder finder du links til mere information om vores produkter og services.

Udvikling af e-learning

Få skræddersyet elearning, og træn medarbejdere mere effektivt!
Få Elearning baseret på den nyeste forskning og viden inden for læring, tilsat vores 20 års erfaring med elearning og digital læring.

Lær at udvikle e-learning

Vi har lavet 4 pakker til dig, der enten gerne vil i gang med at udvikle e-læring, eller til dig, der allerede laver e-læring, og gerne vil blive bedre til det.

Vælg den eller de pakker, der passer til dit behov.

Introduktion til e-learning

Få svar på hvad e-learning er, og om det er noget for dig og din virksomhed.
For de uindviede kan e-learning lyde både dyrt og besværligt, men det behøver det slet ikke at være. Udviklingen indenfor e-learning har taget fart de seneste år, og nu kan alle være med. Book et online møde og bliv klogere på, om e-learning er noget for din virksomhed. 

Lær at designe god læring

Kursus: Sådan laver du spændende e-learning  Hvordan laver man digital læring som giver mennesker lyst til at lære? Vi har lavet denne workshop til dig som gerne vil blive bedre til at udvikle motiverende og effektiv læring. Hvad får du ud af de ...

Lær Articulate Storyline

Hos Elearning Specialist elsker vi Articulate Storyline. Med Articulate StoryLine er det nemlig super let at lave e-læring hvor lyd, billede, tekst, video, animation, quizzer osv. spiller sammen, så det bedst understøtter læring. Vi har arbejdet m ...

Articulate Storyline skabelon

Udvikling af skræddersyet Articulate Storyline skabelon.


Der er ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken hver gang der skal produceres e-learning. Vi kan producere Articulate StoryLine skabeloner til dig, hvilket både gør det lettere for dig at udvikle, og samtidigt sikre, at den e-learning som du og dine kolleger udvikler passer til din virksomheds styleguide.

SCORM og Elearning teknik

Skal vi hjælpe dig med din SCORM udfordring?

Vi har arbejdet med de mere tekniske sider af e-learning i mere end 20 år. Vi har dyb teknisk indsigt i SCORM kan derfor helt sikkert også hjælpe dig hvis du har en opgave du skal have løst der involverer SCORM.

Skæve opgaver

Vi har i løbet af de sidste 20 år løst en række opgaver der falder uden for det man kan kalde normalområdet indenfor e-learning i virksomheder.

Fælles for dem alle er at det handler om læring, og vi har kombinereret didaktik med forretningsforståelse - for at lave løsninger der er lidt ud over det sædvandlige. Nogle løsninger har været klasserumsundervisning, andre blended learning, og nogle har være digital læring.