Aarsleff A/S bruger Activate LMS - Danmarks nok billigste koncern-LMS

Vores samarbejde med Aarsleff startede i 2017. Aarsleff ville gerne optimere deres medarbejderuddannelse ved hjælp af e-learning og ville lave traditionel undervisning om til e-learning - inden for blandt andet arbejdsmiljø og sikkerhed. Vi satte os derfor sammen for at finde ud af, hvad e-learning kunne tilbyde dem.

Efter en række samtaler fandt vi den rette løsning, hvor vi udviklede skræddersyede e-læringskurser omkring emner som Compliance, Code of Conduct, og Arbejdsmiljø & sikkerhed. Vi har også uddannet Aarsleffs team så de selv kan udvikle e-læringskurser.

Udvidelse af samarbejdet

I 2021 ønskede Aarsleff at undersøge mulighederne for en ny leverandør af online Microsoft Office kurser. Vi samarbejdede allerede med Officekursus.dk og lavede i fællesskab en aftale, der sikrer at Aarsleff nu har adgang til kurser i Microsoft Office og Microsoft 365 via Activate LMS.

Hvad får Aarsleff med Activate LMS?

 • En platform der fungerer på alle enheder.
 • Ubegrænset antal brugere til en skarp pris.
 • Detaljeret overblik over medarbejdernes kursusdeltagelse.
 • Automatisk tildeling af obligatoriske kurser og opfølgning.
 • Opdaterede kurser fra Officekursus.dk.
 • Mulighed for at tilføje egenudviklede kurser.
 • Nem synkronisering med AD og Single sign-on.

"Vi har valgt Activate LMS, fordi systemet er enkelt og direkte at gå til, hvilket gør det nemt for os at bruge. Vi får den hjælp, vi har brug for, og kan særligt godt lide funktionerne som automatisk brugeroprettelse, single-sign-on og ikke mindst, muligheden for at levere kurser på flere sprog. Dette gør det muligt for vores medarbejdere at se kurserne på deres foretrukne sprog.

Hvis du søger en letforståelig og effektiv LMS-løsning, vil vi varmt anbefale Activate LMS og ElearningSpecialist."

Aarsleff logo

Gregers Pedersen, Head of Group HR at Per Aarsleff A/S.

 

Kort om Per Aarsleff A/S

Aarsleff er en førende dansk entreprenørkoncern der har gjort det til deres speciale at udtænke, planlægge og gennemføre store projekter inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri – fra projektering til aflevering. Med udgangspunkt i en stærk position i Danmark og Østersøregionen løser de projekter i det meste af verden. Aarsleff har en omsætning på mere end 18 milliarder kroner.

Om os, ElearningSpecialist

Vi fokuserer vi på at skabe meningsfuld digital læring, der gør en forskel. Vi vil skabe resultater - ikke bare e-læringkurser. Vi arbejder målrettet med motivation for læring, så vi laver læringsmateriale som kursisterne har LYST til lære af.

Vi deler ud af mere end 20 års erfaring indenfor udvikling af e-læring, og giver dig alle de redskaber, metoder og didaktiske greb, der skal til, for at du selv kan komme i gang.

Vi har dyb teknisk indsigt i SCORM kan derfor helt sikkert også hjælpe dig, hvis du har en opgave du skal have løst der involverer SCORM.

Vi tilbyder:

Om Officekurser.dk ApS

Officekursus.dk leverer kurser af høj kvalitet indenfor Microsoft Office programmerne og Microsoft 365 med deres team af faste instruktører. Kurserne fra Officekurser.dk ApS kan dække alle niveauer, lige fra det mest elementære til det mest avancerede niveau.

Elearning modulerne er mobilvenlige, og der lægges vægt på at de altid er opdaterede. I stedet for lange undervisningsvideoer, er e-learning modulerne lavet ud fra et koncept om microlearning med korte videoer på ca. 2 minutter med tilhørende opgaver og eksempler.

Officekurser.dk ApS tilbyder:

 • e-learning kurser med adgang til videoer og øvelsesmateriale
 • kurser med fysisk fremmøde i hele landet – kan afholdes som firmakurser, solokurser eller kursisterne kan deltage på et åbent kursus
 • online kurser med live undervisning
 • konsulentydelser og rådgivning

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Activate LMS her.

Du kan også kontakte os for at høre mere om Activate LMS, og hvordan vi hjælper Aarsleff med LMS og e-learning.