Metro Service bruger Activate LMS

Metro Service

Metro Service har anvendt Activate LMS siden sommeren 2014. De henvendte sig til ElearningSpecialist, da de ikke var tilfredse med deres eksisterende LMS, der både var for dyrt og ikke opfyldte alle de krav, de havde til deres LMS.

"Vi ledte efter en e-learningplatform, der skulle dække vores helt basale behov for at distribuere og tracke e-learning, være enkel at bruge for brugerne og let at administrere.

Vi kiggede på flere andre systemer og valgte Activate LMS, fordi det opfyldte vores krav og kan medvirke til at fastholde vores medarbejdere på et højt uddannelsesniveau.

Activate LMS har hjulpet med til at gøre de dele af vores basisuddannelser, der ikke kræver tilstedeværelse af instruktører, væsentligt mere fleksible og dermed i stand til at gennemføre uddannelse 24/7."

Erling Krog, Training Manager, Metro Service

Metro Service anvender Activate LMS til en lang række forskellige ting, især uddannelse vha. e-learning; herunder tests og certificeringer.

Uddannelse i at udvikle e-learning

I forbindelse med opstart af Activate LMS afholdt ElearningSpecialist workshops i Articulate Storyline med henblik på at Metro Service fremover selv kunne udvikle e-learning.

E-learning, sporbare dokumenter og online spørgsmålsdatabase

Metro Service har været flittige og har haft stor gavn af Activate LMS og Articulate Storyline. Efter knap fire år indeholder deres Activate LMS:

  • Knap 200 egenudviklede tests og moduler, primært med fokus på sikkerhed og compliance, men også bl.a. CSR e-learning, onboarding for nye medarbejdere samt standardkurser, eksempelvis e-learning om Microsoft Office.
  • Over 100 dokumenter. I Activate LMS kan man spore dokumenter, der er tildelt til brugere, og dermed sikre sig, at de har set dem.
  • Over 700 spørgsmål oprettet i den centrale spørgsmålsdatabase via Activate LMS’s indbyggede quizværktøj. Disse spørgsmål kan trækkes ud til forskellige randomiserede tests og certificeringer. Metro Service har også anvendt dette værktøj til at udvikle og afholde forskellige afstemninger vedr. arbejdsmiljørepræsentant osv.
  • Metro Service anvender workflow-regler i Activate LMS til automatisk løbende at aktivere moduler og sende mails til brugere.

Single sign on

Der er implementeret Single sign on således at Metro Services brugere ikke skal huske brugernavne og passwords for at logge sikkert på Activate LMS.

Vil du vide mere?

Metro Service er den førende operatør af metro- og letbanesystemer i København. De driver og vedligeholder de nuværende metrolinjer samt den kommende Cityringen. De har også kontrakten på drift og vedligehold af Hovedstadens Letbane, som forventes at åbne i 2024. Du kan læse mere om Metro Service på deres hjemmeside: metroservice.dk. Du kan også kontakte os for at høre mere om, hvordan vi hjælper Metro Service med LMS og e-learning.