Klæd dine medarbejdere på til at arbejde hjemme med gratis e-learning om Microsoft Teams

Vores samarbejdspartner GoLearn tilbyder Gratis kursus om Microsoft Teams så dine medarbejdere kan blive klædt på til at arbejde hjemme.

Grundet kapacitetsudfordringer har GoLearn indført begrænsninger på hvor mange brugere og virksomheder der kan anvende tilbuddet. Hos ElearningSpecialist vil vi gerne støtte op om Golearns initiativ ved at tilbyde yderligere 50 virksomheder adgang til kurset i vores egen platform, Activate LMS.

Der følger ingen købsforpligtelser og vi tilbyder adgang i 6 måneder. Kvit og frit.

Du har to muligheder for at gøre brug af tilbuddet igennem os.

  1. Du og dine medarbejdere kan få adgang til kurset i vores platform på adressen new.activatelms.com. Den eneste vi skal bruge fra dig, er en kommasepareret fil med medarbejdernes navn og mail + et logo vi kan vise på siden.
  2. Hvis du overvejer at i at komme i gang med elearning i egen platform (LMS), kan vi tilbyde at oprette din organisation i en selvstændigt LMS på en URL som du angiver. Det kunne være f.eks. være dinvirksomhed.activatelms.com eller uddannelse. dinvirksomhed.dk

Normalprisen for dette er 20.000. Der er stadig ingen købsforpligtelse. Fordelen ved dette er at du kan se statistik på dine medarbejdere og selv oprette yderligere brugere.

Når/Hvis du på et tidspunkt måtte have andet e-learning indhold du ønsker at distribuere til dine medarbejdere, kan du let gøre det i platformen. Dette kan vi dog ikke tilbyde gratis.  I givet fald skal du betale almindelig licenspris per bruger (men du har stadig sparet oprettelsen. Og du betaler stadig ikke noget for Microsoft Teams kurset.)

Det med småt

Kurset er 100 % gratis og der er ingen købsforpligtelser eller lignende. Det er vores bidrag til at imødekomme den aktuelle krise som det danske erhvervsliv står overfor.

Håndsrækningen er til dig, der sidder i HR, L&D, IT eller lignende i en virksomhed med 50-1.000+ ansatte - og som lige nu har et konkret behov for at klæde dine medarbejdere og ledere på til at arbejde hjemmefra.

Grundet kapacitetsudfordringer har vi indført følgende begrænsninger: Vi giver kurset væk til 50 danske virksomheder og maksimalt 1.000 pladser til hver virksomhed. Når og hvis vi løber tør for virksomhedspladser, vurderer vi, om vi kan lukke flere virksomheder ind på baggrund af en vurdering af belastningen på vores servere og båndbredde.

I praksis får du og alle medarbejdere adgang inden for få timer efter du har givet os en CSV-fil, som indeholder navn og e-mail på alle de personer, du ønsker, skal have adgang. Vi forbeholder os retten til at sende dem e-mails, herunder login-informationer og evt. mail ved "glemt password". Ingen spam!

 

Kontakt os for at høre mere