Kursus i (digital) didaktik - Lær at designe god læring

Dette endags kursus er til dig der designer læring og gerne vil lære hvordan du kan sikre dig at dine modtagere lærer mest muligt af det materiale du udvikler.

Kurset er møntet på dig der designer e-learning eller anden digital læring og gerne vil have en faglig opgradering - og til dig der er helt ny indenfor udvikling og gerne vil i gang. Kurset er også til dig der laver ”almindelig” analog læring, men trænger til en faglig booster.

Du lærer hvordan du kan minimerer de flaskehalse der er i læring og skabe de bedst mulige forudsætninger for at læring kan ske.

Du lærer hvordan du kan vække brugerens opmærksomhed. Du lærer hvordan du kan styre modtagernes opmærksomhed - og fastholde den. Du lærer hvad dine modtager giver opmærksomhed og hvad de IKKE giver opmærksomhed og du får en tjekliste som du kan bruge når udvikler digital læring til at undgå at brugerens opmærksomhed bliver ”stjålet” af forstyrrende elementer. Du lærer også at undgå den nok mest klassiske fejl mange udviklere af digital læring begår. 

Du lærer også en teknik der hjælper dig med at udvide arbejdshukommelsen hos dine modtagere og derved sikre at de lærer mest muligt.

Du lærer også hvordan du kan designe dit indhold således at det understøtter dine modtageres motivation for læring.

I løbet af kurset bliver det vist eksempler på god og dårlig læring. Vi griner sammen af de dårlige eksempler og du kan lade dig inspirere af de gode.

Vi giver dig viden og inspiration til hvordan du kan anvende forskellige læringsformater til at ramme forskellige målgrupper.

 

Grundlaget for at lave god læring

Dette endags kursus er til dig skal designe læring og gerne vil lære hvordan du kan sikre dig at dine modtagere lærer mest muligt af det materiale du udvikler.

Dagen kommer mest af alt til at fokusere på teorien bag at udvikle god læring for andre.

For at vi mennesker kan lære noget skal der ske tre ting:

  • Man skal rette, og fastholde sin opmærksomhed på det der skal læres
  • Man skal kunne forstå det man oplever
  • Man skal kunne huske det man oplever 

Det lyder jo let nok, men hvordan er det nu lige at du sikrer sig at dine modtagerne retter, og fastholder deres opmærksomhed på dit læringsmateriale, og hvordan sikrer du dig at de kan forstå det? 

Vi lærer dig at forstå hvilke flaskehalse der er i læringsprocessen og hvad du kan gøre for at minimere dem, så dine kursisterne får maksimalt læringsudbytte.

Læringshændelser

Indhold

  • Du lærer hvordan du kan vække brugerens opmærksomhed.
  • Du lærer hvordan du kan styre modtagernes opmærksomhed - og fastholde den.
  • Du lærer hvad dine modtager giver opmærksomhed og hvad de IKKE giver opmærksomhed og du får en tjekliste som du kan bruge når udvikler digital læring til at undgå at brugerens opmærksomhed bliver ”stjålet” af forstyrrende elementer.
  • Du lærer også at undgå den nok mest klassiske fejl mange udviklere af digital læring begår.
  • Du lærer også en teknik der hjælper dig med at udvide arbejdshukommelsen hos dine modtagere og derved sikre at de lærer mest muligt.
  • Du lærer også hvordan du kan designe dit indhold således at det understøtter dine modtageres motivation for læring. 

Forstyrrelser ved læring

I løbet af kurset bliver det vist eksempler på god og dårlig læring. 

Vi griner sammen af de dårlige eksempler og du kan lade dig inspirere af de gode.

Vi giver dig viden og inspiration til hvordan du kan anvende forskellige læringsformater til at ramme forskellige målgrupper

Kurset er møntet på dig der designer e-learning eller anden digital læring og gerne vil have en faglig opgradering - og til dig der er helt ny indenfor udvikling og gerne vil i gang.

 

”Jeg kom i kontakt med Tomas Pødenphant Lund fra Elearningspecialist i forbindelse med at jeg skulle have ny indsigt samt opfrisket mine skills om udvikling og produktion af e-læring.

Fik jeg hvad jeg bad om?

Nej, jeg fik MEGET mere. Tomas formår på en frisk, let og humoristisk måde at lære fra sig og motivere. Sjælden egenskab. OVEN i det fik jeg et kæmpe add on i form af superkvalificeret sparing på højt niveau vedr. læring og menneskets psykologi i forhold til læring.

Jeg kan kun give Tomas og Elearningspecialist min varmeste anbefaling hvis man gerne vil noget med e-læring. Det kan kun gå for langsomt.

 Niller Wischman

Niels-Erik Rask Wischmann
CEO Wischmann Innovation & Kunstgreb

WischmanInnovation logo

 

Skal vi også hjælpe dig? 


Arrow

 

Hvad koster det?

Firmakurser

Vi udbyder kurset som firmakursus. Prisen for en heldagskursus er 10.000 kr. ekskl. moms, uanset antallet af deltagere. Vi anbefaler en holdstørrelse på 10 eller færre personer.

Du skal have et undervisningslokale til rådighed med en projektor/storskærm og internetforbindelse. Derudover skal du afsætte en dag til at deltage i workshoppen eller kurset.

Åbne kurser

Vi tilbyder også kurset som åbent kursus koster. Her sørger vi for forplejning og lokaler. Prisen for kurset er 3.950,- ex moms (4937,50 inkl. moms) per deltager.

Vi har pt. ingen ledige pladser på vores åbne kurser. Kontakt os for at få besked nå vi frigiver nye pladser.

Interesseret i andre kurser?

Se vores oversigt over kurser i digital læring, e-learning produktion og digital didaktik.