Articulate 360-suiten: Få hurtigt overblik over de bedste e-learning værktøjer

Hej dig!

Hvis du er på udkig efter et alsidigt og effektivt eLearning-program, så bør du overveje Articulate 360-suiten. Denne samling af værktøjer er et af de mest populære produkter på markedet til oprettelse af interaktive eLearning-kurser. Det er også værd at nævne, at firmaet bag, Articulate, har et stærkt community og tilbyder god support.

Lad os tage et hurtigt kig på nogle af de forskellige værktøjer, der er inkluderet i Articulate 360-suiten:

Storyline 360: Et alsidigt værktøj til oprettelse af interaktive eLearning-kurser

Storyline 360 er det mest anvendte produkt i Articulate 360-suiten. Det er let at bruge og giver dig mulighed for at oprette professionelle eLearning-kurser på kort tid. Hvis du er vant til at arbejde med PowerPoint, vil du nemt kunne bruge Storyline 360. Du kan oprette interaktive elementer i dit kursus, og med den omfattende support og community fra Articulate, kan du nemt finde svar på eventuelle spørgsmål. Storyline 360 er efter min mening det mest kraftfulde SCORM forfatterværktøj der findes på markedet. Jeg er kæmpefan.

Rise 360: Opret responsive eLearning-kurser

Rise 360 er en cloud-baseret platform til oprettelse af responsive eLearning-kurser. Det er ikke så kraftfuldt som Storyline 360, men det er stadig et fremragende værktøj. Rise 360 er nemt at bruge og har en række forskellige skabeloner, som kan hjælpe dig med at oprette professionelle og engagerende kurser. Rise er efter min mening et af de SCORM forfatterværktøjer der findes på markedet der er lettest bruge – og samtidig er resultatet ret lækkert uden at du behøver at være designer.

Articulate Studio: Unødvendig og bøvlet at arbejde med

Articulate Studio er en del af Articulate 360-suiten. Den er forløberen for Articulate Storyline men efter min mening er det lidt unødvendigt og lidt bøvlet at arbejde med, især når man allerede har Storyline 360. Hvis du er vant til at bruge Storyline, vil du sandsynligvis finde Articulate Studio en smule begrænset og ikke så brugervenligt.

Replay: Optag og del hurtige videoer

Articulate Replay 360 gør det nemt at optage det, der sker på din skærm, samtidig med at du kan optage dig selv ved hjælp af computerens webcam. Dette er ideelt til at optage en PowerPoint-præsentation, som du ønsker at dele online. Replay er let at arbejde med og har enkle redigeringsmuligheder, hvilket gør det hurtigt at oprette videoer af rimelig kvalitet. Mens Replay ikke er en professionel videoredigeringsværktøj og kommer derfor ikke med samme avancerede redigeringsfunktioner som professionelle værktøjer, er det stadig et glimrende valg for at oprette hurtige og nemme videoer. Articulate Replay installeres på din computer og arbejder med filerne lokalt. Indholdet publiceres som video i MP4-format, ikke som SCORM-pakker, og du kan ikke oprette interaktivt indhold eller quizzer med Articulate Replay. Dette er dog heller ikke produktets hensigt. Du kan nemt integrere en video, du har oprettet med Replay, i Storyline eller Rise.

Peek: Optag og del hurtige skærmvideoer

Peek er et godt værktøj til optagelse og deling af hurtige videoer, der viser, hvordan man løser et problem på en computer. Det er nemt at bruge, og du kan optage en video på få minutter.

Review: Samarbejd og modtag feedback fra dit team

Review er en væsentlig del af udviklingsprocessen, når du har brug for feedback fra andre. Review giver dig mulighed for at dele dit arbejde med andre og modtage struktureret feedback. Det gør det nemt at samarbejde og kommunikere med andre, selv når du arbejder på forskellige steder.

Konklusion

Samlet set er Articulate 360-suiten et rigtigt godt valg til oprettelse af engagerende eLearning-kurser. Det har alt, hvad du har brug for til at oprette professionelle kurser, og med integrationen med SCORM og xAPi kan du nemt integrere dit indhold med et LMS. Ud over de forskellige værktøjer i Articulate 360-suiten, inkluderer den også et mediebibliotek med over 9 millioner billeder, ikoner mm, der kan hjælpe dig med at gøre dit indhold mere professionelt.

Articulate er også kendt for at tilbyde god support og have et stærkt community, hvor du kan få hjælp og rådgivning fra andre brugere. De tilbyder også en række forskellige ressourcer, herunder videoer og vejledninger, der kan hjælpe dig med at lære at bruge deres produkter mere effektivt. Det er et af de mest anvendte programsuiter til e-learning i verden - så du bliver ikke alene hvis du vælger det.

Hvis du er på udkig efter et effektivt og brugervenligt e-learning-program, så er Articulate 360-suiten bestemt et produkt, du bør overveje. 

Ps. Har du spørgsmål om Articulate Suiten så tag fat i os og aftal tid for online demo.

Vil du lære at lave e-learning med Rise eller Storyline?  

 

Om forfatteren