Udvikling af elæring

 

Elæring kan være en rigtigt god måde at uddanne medarbejdere, kunder og andre på. Når det er gjort rigtigt kan det være en fleksibel, tidsbesparende og god måde at lære på.

En fælde mange falder i når de udvikler elæring, er at man i sin iver for at formidle emnet glemmer modtagerens behov, motivation og forudsætninger.

Det ender ofte med at man hurtigt udvikler noget der minder om avanceret PowerPoint, hvor man husker at få ALT (for meget) information med, og så lige 10 spørgsmål til sidst og et certifikat.  Nogen gange er det pakket ind i forskellige teorier og buzzwords som eksempelvis læringsstile og gamification.

Men helt ærligt… Det er jo, ofte, dødkedeligt.

Elæring der er kedelig og dårligt lavet lærer man ikke ret meget af. 

Vi mennesker lærer bedst når vi præsenteres for meningsfyldte læringsoplevelser der matcher vores behov, motivation og forudsætninger. Det kan godt være en udfordring, især hvis emnet er kompliceret, eller lad os bare være ærlige - kedeligt. For at udvikle meningsfyldte læringsoplevelser kræves der indsigt i kommunikation og læring, indsigt i emnet der skal formidles, viden om de værktøjer der anvendes og ikke mindst en god proces der sikrer at det hele går op i en højere enhed.

Det er med andre ord mange faldgruber at falde i, og vi kan hjælpe dig med at undgå dem.

Vi har snart 20 års erfaring i at udvikle elæring. Vi har brugt en lang række værktøjer, og vælger altid det der passer bedst til opgaven. Lige nu er vi helt vilde med at arbejde i Articulate Storyline 360. Det er et supergodt værktøj til at udvikle elæring med. Det er let at bruge - og samtidig kan man utroligt mange ting med det.

Vi kan også lære dig selv at bruge værktøjet, eller du kan hyre os til at stå for hele eller dele af projektet. Vi kan lave elæring med lyd, billeder, videoanimationer, quizzer, tests og interaktivitet - også på mange sprog.

Men helt ærligt, hverken et lækkert værktøj, interaktivitet eller fed grafik kan forhindre et dårligt manus at ende med at blive et helt utroligt kedeligt elæringsmodul. Derfor er det vigtigste at have styr på sin forståelse af læring, og på hvordan man omsætter det hele til et elæringsmodul - og det har vi.

Giv os et kald, og lad os tale om hvad du gerne vil formidle med din elæring.

Hmmm... Hvad nu?

Vi håber at du har set noget du synes var din tid værd og får lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har knap 20 års erfaring indenfor læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.  Giv os et kald på 86 18 48 66 og lad os hjælpe dig godt videre.