Classroom træning til virksomheder

Kunne du godt tænke dig at dine kursister lærer mere, og er mere engagerede i undervisningen?

Keder dine kursister sig når teknisk information, compliance, safety emner skal formidles?

Nogle gange lader dit budskab sig ikke formidle ved hjælp af elæring. Måske fordi det der skal formidles er for omfattende og komplekst og måske er det holdnings- eller adfærdsændringer I skal arbejde med.

Hvis der er brug for at tilrettelægge en hel kursusdag, hvem er det så lige der gør dét? Det gør vi! Vi udvikler undervisningsmateriale med tilhørende lærervejledning, til dig der skal formidle et budskab der ikke alene egner sig til digital formidling (se også Blended learning). 


Vores filosofi er, at man lærer bedst hvis man selv får lov at regne den ud, og det vil sige at nøgleordet for os er ’Inddragelse’. Når det handler om adfærdsændringer, er det nødvendigt at anerkende, at mennesker i udgangspunktet er interesseret i at udføre et godt stykke arbejde – hver dag. Ofte er der tale om tillærte vaner eller uopmærksomhed, og for at ændre ved det, skal der spot på!

For at formidle (og få deltagerne engageret i budskaberne) budskaberne anvender vi forskellige greb:
-Vi inddrager deltagerne i øvelser af forskellig art. Der kan både være tale om øvelser hvor man skal bevæge sig, og mere stillesiddende øvelser, hvor samtale og refleksion er det vigtigste.
-Vi skriver illustrerede eventyr, som på en sjov måde understreger vigtige pointer
-Vi laver små film
-Vi laver lege

-Vi laver flotte powerspoint slides og gode vejledninger
-Vi tegner for at illustrere budskaber, og undgår helst at vise en masse tekst
-Vi undgår helst at komme med løftede pegefingre, og lader hellere deltagerne selv regne den ud
-Vi lader deltagerne spille forskellige spil som bidrager til at understrege pointer
-Vi veksler mellem forskellige greb, og sikrer på den måde at deltagerne er engagerede og aktive som deltagere. På den måde lærer man bedst.
-Vi gør med andre ord næsten alt, for at deltagerne oplever det ”Aha!” der gør, at vanen/adfærdsmønstret brydes.


Vi sætter os grundigt ind i baggrunden for den stillede opgave, og sætter os ind i manualer og andet materiale som belyser baggrunden. Processen med at udvikle materialet er iterativ, hvilket sikrer at vi løbende får afstemt forventninger, og at projektet ikke løber ud af et forkert spor.  

Hvad er det for nogle forandringer I gerne vil have sker i jeres virksomhed? Det afklarer vi sammen på en Learning Analysis workshop. I undervisningen tager vi udgangspunkt i de steder, hvor I mærker at skoen trykker.

Hmmm... Hvad nu?

Vi håber at du har set noget du synes var din tid værd og får lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har knap 20 års erfaring indenfor læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.  Giv os et kald på 86 18 48 66 og lad os hjælpe dig godt videre.