Udvikling af Blended Learning

I Blended Learning mixer man digitale formidlingsformer med classroom training.
Fordelen ved at kunne mixe er blandt andet at man kan tilpasse formen på undervisningen til indholdet der skal formidles.

I begrebet Blended Learning ligger det implicit, at læringen strækker sig over tid. Dette giver mange fordele. Blandt andet kan man, inden deltagerne mødes til en tilstedeværelsesundervisning, lave forberedende elearning moduler, for at sikre at alle har nogenlunde samme udgangspunkt. Blended Learning muliggør også at man kan målrette materialet i højere grad end normalt.

Det er samtidig nemt at lave meningsfuld opfølgning på det kursus som deltagerne har været på, og den undervisning de har modtaget.

For at formidle budskaberne (og få deltagerne engageret) anvender vi forskellige greb:

-Vi inddrager deltagerne i øvelser af forskellig art. Der kan både være tale om øvelser hvor man skal bevæge sig, og mere stillesiddende øvelser, hvor samtale og refleksion er det vigtigste.
-Vi skriver illustrerede eventyr, som på en sjov måde understreger vigtige pointer
-Vi laver små film
-Vi laver lege og rollespil
-Vi tegner for at illustrere budskaber
-Vi undgår helst at komme med løftede pegefingre, og lader hellere deltagerne selv regne den ud
-Vi lader deltagerne spille forskellige spil som bidrager til at understrege pointer
-Vi veksler mellem forskellige greb, og sikrer på den måde at deltagerne er engagerede og aktive. På den måde lærer man bedst.

-Vi gør med andre ord næsten alt, for at deltagerne oplever det ”Aha!” der gør, at vanen/adfærdsmønstret brydes.
Vi sætter os grundigt ind i baggrunden for den stillede opgave, og sætter os ind i manualer og andet materiale som belyser baggrunden. Processen med at udvikle materialet er iterativ, hvilket sikrer at vi løbende får afstemt forventninger, og at projektet ikke løber ud af et forkert spor.

Hmmm... Hvad nu?

Vi håber at du har set noget du synes var din tid værd og får lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har knap 20 års erfaring indenfor læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.  Giv os et kald på 86 18 48 66 og lad os hjælpe dig godt videre.