Lær at lave elæring der ikke er kedelig

Hos Elearning Specialist går vi meget op i at elearningens enkelte dele (lyd, billede, tekst, film, animation m.m.) skal spille sammen, og dermed understøtte læringen.

Vi går også meget højt op i at understøtte brugernes motivation for læring. Ofte behandler elæring modtageren meget strengt og tager nærmest udgangspunkt i at det er et kedeligt materiale og at de derfor skal tvinge modtageren igennem. Ikke overraskende viser al forskning at tvang er utroligt dårligt hvis folk skal lære noget.

Vi afholder workshops der hjælper dig med at lave bedre elæring.  Vi formidler kun forskningsbaseret viden, men prøver at sige tingene på en underholdende og tankevækkende måde, som du direkte kan bruge i dit arbejde.  Vi tager gerne udgangspunkt i dit eget materiale og hjælper dig med at finde ud af hvordan du kan forbedre det.

Opmærksomhed

Opmærksomhed er den knappeste mentale ressource vi mennesker har. Måske har du allerede brugt en del af din opmærksomhed på at undre dig over hvad billeder til højre for denne tekst har med det hele at gøre?

Når man designer læringsmateriale er det ekstremt vigtigt, at man hele tider tænker på om man forklarer sine budskaber på en måde så brugernes opmærksomhed fastholdes.

Hmmm... Hvad nu?

Vi håber at du har set noget du synes var din tid værd og får lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har knap 20 års erfaring indenfor læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.  Giv os et kald på 86 18 48 66 og lad os hjælpe dig godt videre.