Articulate Storyline er et super godt værktøj til at udvikle elæring med. Det er let at bruge og samtidig kan man utroligt man ting med det.

Det er let at lære at bruge Articulate Storyline. Du kan downloade en gratis trial og selv gå i gang med at lære fra de mange gode ressourcer der findes på nettet.

Ovenpå denne lovprisning er det måske på sin plads at sige at vi ikke har nogen aktier i Articulate Storyline, og du kan heller ikke købe det af os. Vi synes bare at det er fedt værktøj - og vi bruger det selv.

Men det du KAN købe er Kickstart til at komme igang med Articulate Storyline.

Vores kurser tager altid udgangspunkt i hvad du gerne vil – og hvad du allerede kan i forvejen. Normalt giver en heldags workshop et rigtigt godt udgangspunkt for at komme videre. 

 

Forløb kan designes efter dine behov. Et priseksempel: Endags workshop koster 10.000 kr. Ring til os, så kan vi snakke om hvordan vi kan hjælpe dig.

Hmmm... Hvad nu?

Vi håber at du har set noget du synes var din tid værd og får lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har knap 20 års erfaring indenfor læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.  Giv os et kald på 86 18 48 66 og lad os hjælpe dig godt videre.