Valg af Learning Management System (LMS) og forfatter værktøj

Der findes mere end 500 Learning Management Systemer (LMS) i verden – og en del værktøjer til at udvikle elearning indhold med. Derfor kan det være svært at vælge det rigtige system.

Vi har arbejdet med mange Learning Management Systemer, udviklet meget elearning indhold og har tidligere solgt forfatterværktøjer. Derfor kan vi hjælpe med at udarbejde kravspecifikationer og med at vurdere mulige leverandører op imod jeres behov.

Hvilken teknologi skal du vælge?

Skal løsningen være hosted, ”Cloud”, Software as a Service (SaaS) – kært barn mange navne – eller skal systemet installeres på jeres egne servere. Hvem skal udvikle indholdet og i hvilket værktøj? Har I overhovedet BRUG for et LMS? Vil I selv udvikle indholdet? Skal det udvikles online (et LCMS) eller offline ved hjælp af programmer som Articulate Storyline, Adobe Captivate, Articulate Studio, ToolBook osv. Der er mange valg at træffe, og det kan vi hjælpe med.

Vil du lave mobil elearning?

Hvis du vil lave mobil elearning skal du være opmærksom på en række ting. Eksempelvis kan flash filer ikke afvikles på Ipad og Iphone, og man skal også være opmærksom på eksempelvis valg af medieformater, skærmstørrelser, båndbredde mm.

Det handler ikke kun om at vælge rigtigt, men også om implementering

Mange elearning projekter er kørt af sporet – ikke på grund af at systemerne var dårlige – men på grund af dårligt afstemte forventninger, dårlig projektledelse, manglende support fra ledelsen osv. Listen er lang. Vi kan hjælpe.

Hmmm... Hvad nu?

Vi håber at du har set noget du synes var din tid værd og får lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har knap 20 års erfaring indenfor læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.  Giv os et kald på 86 18 48 66 og lad os hjælpe dig godt videre.