Elæring Starthjælp - Kom godt i gang med selv at lave elæring

Du får en klar ide om hvordan I kommer videre med jeres elæringsprojekt

Vi tager udgangpunkt i det du gerne vil bruge elearning til. Vi forklarer hvilke muligheder der findes indenfor udvikling af elearning kurser. Vi kommer også ind på hvad et Learning Management System (LMS) er, hvad det kan – og om I har brug for det. Vi taler i klart sprog uden forkortelser og smarte ord – men vi KAN godt give dig en kort forklaring på hvad elearning standarden SCORM er, og hvorfor det er vigtigt.

Efter mødet vil du have en klar ide om hvordan du kommer videre med dit elearning projekt. Det kan være du har brug for et skræddersyet kursus om elearning, eller en workshop og nogle skabeloner – men det kan også være at du kan klare dig selv.

Nedenfor kan du læse om nogle af de problemstillinger vi typisk kommer omkring.

Mange virksomheder mister penge fordi de er for hurtige

En af de største fejl virksomheder begår når de vil i gang med elearning, er at vælge forfatterværktøj og LMS før de har fundet ud af hvilke problemer de vil løse med elearning. Det fører ofte til unødvendige investeringer.

Skal vi vælge elearning eller skal vi vælge “almindelig kommunikation”?

Det er vigtigt at vide hvilke udfordringer man prøver at løse med elearning. Er sporing af brugerresultater (også kendt som ”tracking”) nødvendig eller bare ”nice to have”? Du kan spare mange penge ved at have den rigtige viden. Skal I have et LMS- eller kan I undvære det?

Kan vi selv udvikle elearning?

Det kan også være at du er tvivl om du kan lave det selv, eller man skal hyre andre til at udvikle det hele eller dele af det. Med god rådgivning og professionelle skabeloner kan man lave meget selv. Det kan være at du har brug for hjælp til at udarbejde et budget eller en business case, eller til at lære hvordan man udvikler storyboards mm.
– Vi giver dig viden der gør at du kan træffe de rigtige beslutninger.

Hmmm... Hvad nu?

Vi håber at du har set noget du synes var din tid værd og får lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har knap 20 års erfaring indenfor læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.  Giv os et kald på 86 18 48 66 og lad os hjælpe dig godt videre.