Content Migration/Conversion Services

Vi har løst mange af den slags problemer der er opstået når en virksomhed skifter fra et LMS til et andet. Selvom SCORM-indhold i princippet burde kunne flyttes fra et LMS til et andet, er det ikke altid tilfældet i praksis. Desværre sker det ofte især med ældre indhold at virksomhederne ikke har de oprindelige kildefiler, dette gør det særligt svært at rette problemer. Vi har stor erfaring med at få SCORM pakker til at fungere uden at have adgang til kildefilerne.

Vi har udviklet værktøjer at optimere processen således at vi kan hurtigt og effektivt kan håndtere selv store mængder kurser. Vi har haft flere projekter med mere end 1000 e-læringsmoduler der skulle testes, klargøres og flyttes. Vi bruger forskellige typer ressourcer til de forskellige opgaver, studentermedhjælpere til test, lidt dyrere programmører til at løse problemer, disse kan eskalere til eksperter når der et brug for det. Dette gør at vi kan holde prisen rimeligt lav. Det hele styres af en dygtig projektleder der taler og skriver dansk og engelsk. Vi har udviklet værktøjer at optimere processen således at vi kan hurtigt og effektivt kan håndtere selv store mængder kurser.

Vi har både hjulpet kunder direkte, men også fungeret som underleverandør for store globale LMS-virksomheder.

Her kan du se nogle eksempler på Content Migration/Conversion Services projekter som vi har løst:

Kunde: Stor dansk global koncern

Vi var ansvarlige for at teste og løse eventuelle fejl i 50 e-læringsmoduler og uploade dem i et nyindkøbt LMS så indholdet var klar til LMS Go-Live. Vi havde ikke adgang til kildekode. Vores erfaring med lignende opgaver, vores danske projektledelse og vores system til eskalering af ”svære” problemer gjorde at vi kunne løse opgaven selvstændigt, til tiden, i en høj kvalitet til en rimelig pris.

Kunde: Mannaz

”Konvertering”/Remake af 26 e-læringsmoduler fordelt på 13 danske og 13 engelske moduler. Indholdet var oprindeligt udviklet i et Flashbaseret værktøj, men vi konverterede til Articulate StoryLine og moderniserede design og brugervenlighed i samme ombæring. Enkelte sider lod sig ikke konvertere til Articulate StoryLine, disse blev konverteret til HTML5 og indlejret i Articulate StoryLine.
Udover de færdige moduler, modtog Mannaz også kildekoden således at de i fremtiden selv kan opdatere deres indhold. Du kan læse mere om casen her.

Kunde: Global bryggerikoncern

Klargøring og test af knap 1000 SCORM-moduler oprettet med 9 forskellige værktøjer så de kunne køre i en nyindkøbt LMS-platform. Alle modulerne havde problemer med at køre da de var udviklet med gamle versioner af e-læringsværktøjer. Vi havde ikke adgang til kildekoden. Vi har udviklet scripts der hjælper os med at optimere sådanne processer. Dette gjorde at vi kunne løse opgaven i løbet af 3 måneder. Løst som underleverandør for en stor global LMS-leverandør.

Kunde: Stor fransk bank

Klargøring af 102 e-læringsmoduler. Ingen af modulerne var SCORM kompatible. Opgaven gik ud på at ”pakke modulerne ind i SCORM” og sikre at de fungerede i den nye LMS. Vi havde ikke adgang til kildekoden. Vi løste opgaven i løbet af godt en måned. Løst som underleverandør for en stor global LMS-leverandør.

Du kan læse om nogle af de konkrete tekniske problemer vi har erfaring med løse her.


Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt.

I would say that I have been very impressed by your dedication, your customer sense and your level of technical expertise.

Philippe Audebert, EMEA Account Services Director, Cornerstone OnDemand

Har du lyst til at vide mere?

Så læs vores blog hvor du kan blive klogere på læring, e-læring og digital læring.

I bloggen deler vi viden og prøver ikke på at sælge dig noget som helst. Basta!

Vi håber bare, at du har gavn af det vi skriver og dermed er med til at opfylde vores mission om at skåne verden for kedelig læring.

 

Har du spørgsmål?  

Vi har mere end 20 års erfaring med læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig godt videre.