Fokus på uddannelse – ikke på IT

Activate LMS er et danskudviklet, Cloudbased Learning Management System (LMS) der gør det let for virksomheder at distribuere elearning. Brugernes fremskridt og svar på spørgmål bliver gemt i Activate LMS, hvorefter ledere  kan  trække rapporter og følge med i hvordan det går med de enkelte brugere. Activate LMS er designet til at fungere med minimal kursusadministration. Når først det er sat op, kører det af sig selv, og du kan bruge din tid på noget sjovere. Data gemmes sikkert i et dansk datacenter og der er selvfølgelig styr på alt det med persondataforordningen (GDPR.)

Activate LMS er let at komme i gang med – du kan være i luften i dag!

Ekstremt tilpasningsvenligt

Activate LMS kan tage mange farver, former og funktioner - alt efter hvad du har behov for.

Det kan selvfølgelig sættes op med de farver og logoer som du gerne vil have at brugerne ser.

Hvert elæringsmodul og kursus kan have farvestrålende billeder og ikoner - eller de kan vises i en mere nøgtern træstruktur.

Sidst med ikke mindst kan det også skjules helt, så dine brugere slet ikke kan se det, men stadig får fordelene med et LMS (sporing af resultater, bogmærker og rapportering). Activate LMS kan nemlig tracke indhold der bliver åbnet fra en mail, eller fra links i andre systemer som du bruger, eksempelvis en supportportal eller et intranet.

Enkelt. Det tager ét klik at starte et elæringsmodul.

Tilpasset indhold. Activate LMS viser kun det indhold som dine brugere har behov for at se.

Bogmærker. Activate LMS husker dine svar og hvor langt du er kommet.

Certifikater. Du har mulighed for at downloade og udskrive certifikater.

Tilpasser sprog. Activate LMS tilpasser automatisk elæringsmodul til det sprog som du har valgt. (Læs mere under fanen Killer Features).

Let at logge på. Single sign on (SSO), glemt-password funktion.

Aktuelle rapporter. Arbejde med livedata

Gem rapporter som PDF, Excell mm.

Let adgang til data. Se brugernes svar på spørgsmål. Forbrugt tid. Afsluttet/igang status mm.

System log. Logger alle hændelser i LMS, ikke blot SCORM data. Giver god sikring imod misbrug.

Tildeling af indhold. Automatisk tildeling af elæringskurser baseret på afdeling og læringsprofil. 

Let at opdatere indhold. Overskriv blot eksisterende moduler. Du behøver ikke at tildele indholdet igen.

CertificeringAutomatisk certificering og gen-certificering.

Samme indhold på flere sprog. Tildel blot modulet, så matcher Activate LMS det rigtige modul med brugernes sprogpræference.

Fleksibel oprettelse af brugere. Kan gøres automatisk via API, Batch via CSV, Centralt eller decentralt. Eller giv brugerne lov til selv at oprette sig.  De forskellige metoder kan kombineres.

e-mail og SMS. Send automatiske reminders.

Workflow. Tildel bruger automatisk til modul B når bruger har bestået modul A. Men tildel modul C  hvis bruger dumper modul A. Send mail til bruger og brugers leder hvis en deadline er overskredet og meget mere.

Eksterne SCORM pakker. Med eksterne SCORM pakker ligger dine elæringsmoduler i Activate LMS, men køres og trackes i kundens eget LMS. Kundens brugere kan ikke se, at indholdet i virkeligheden ligger i Activate LMS. (Læs mere under fanene Killer Features).

SCORM kompatibelt

Cloud LMS – ingen bøvl med opsætning og backup.

API – giver mulighed for at integrere med dine eksisterende systemer.

Sikkert dansk datacenter. 

GDPR compliant. Læs vores persondatapolitik for yderligere information. 

God performance - Også på den anden side af jorden. Mulighed for CDN (Content Delivery Network) for øget performance i lav-båndbredde lande (Kina, Brasilen mm.)

e-handelsløsning. Mulighed for integration med e-handelsløsning så brugere kan købe elæringkurser med kreditkort.

Funktioner i Activate LMS som vi er særligt stolte af - og som ikke findes i ret mange andre systemer.

Automatisk tilpasning af sprog. I Activate LMS kan man uploade forskellige SCORM pakker til SAMME modul og blot angive at den ene SCORM pakke er på eksempelvis engelsk, en anden på tysk, en tredje på Kinesisk osv. Det har også den fordel at man rent indholdsmæssigt kan have forskellige versioner - afhængigt af sproget.

I de fleste andre LMS'er løser man normalt behov for at have indhold på flere sprog, enten ved at udvikle en SCORM pakke hvori der er flere sprog (dyrt), eller også udvikler man mange SCORM pakker og uploader dem som selvstændige moduler. Det har den ulempe at det ofte er noget administrativt bøvl, idet man både skal tildele de rigtige moduler til de rigtige mennesker, men også skal trække rapporter fra mange forskellige moduler. 

Logbog. Giv brugerne mulighed for at gemme deres refleksioner i en logbog.
Logbogen er tilgængelig både inde fra elæringindholdet og fra deres læringsforside i Activate LMS. Kræver at SCORM pakker udvikles til at gemme i SCORM 2004 feltet Comments from learner. Logbogen kan printes og gemmes som PDF.

Eksterne SCORM pakker er en feature der henvender sig til dig, der er udbyder af elæringsindhold hvor dine kunder vil have dine kurser til at lægge i deres LMS. Med eksterne SCORM pakker ligger dine elæringsmoduler i Activate LMS, men køres og trackes i kundens eget LMS. Kundens brugere kan ikke se at indholdet i virkeligheden ligger i Activate LMS. Det giver dig to fordele:

  • Lettere at opdatere indhold. 
    Hvis du har brug for at opdatere dine elæringsmoduler gøres dette kun i Activate LMS og behøver du ikke at sende noget til din kunde.  
  • Bedre sikkerhed.
    Hvis du vil lukke for en kundes adgang til dit indhold kan du blot gøre det i Activate LMS.

 

CASE: LMS til IT sikkerhed

Dubex bruger Activate LMS til at levere elearning om Awareness inden for IT-sikkerhed til deres kunder. Læs mere.

CASE: LMS til kommuner

Kvalicare bruger Activate LMS til at levere elearning om til deres kunder i den kommunlae ældrepleje. Læs mere.

CASE: LMS til uddannelse og certificering af medarbejdere

Metro Service bruger Activate LMS til uddannelse og certificering af medarbejdere

Læs mere.

Support og dokumentation

Her kan du se vores Knowlegdebase med dokumentation vedrørende Activate LMS. Du finder det på adressen:  https://activatelms.zendesk.com/hc/en-us

 

Hmmm... Hvad nu?

Vi håber at du har set noget du synes var din tid værd og får lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har knap 20 års erfaring indenfor læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.  Giv os et kald på 86 18 48 66 og lad os hjælpe dig godt videre.