Hvem er vi?

Vi tager læring personligt

Vi har mere end tyve års erfaring med e-læring. Vi brænder for at udvikle effektiv e-læring og anden digital læring. Vi hjælper virksomheder med selv at udvikle e-læring. Vi udvikler og sælger vores læringsplatform, Activate LMS  - der er super brugervenlig og samtidig meget fleksibel. 

Vi tror på at hvert eneste menneske har et unikt udgangspunkt for at lære, og derfor er vores fokus at design læringsoplevelser der er relevante og engagerende for hver enkelt modtager.

Vi er også rigtigt gode til alt det tekniske omkring e-læring, så hvis du har problemer med SCORM, forfatterværktøjer eller LMS eller står for at skulle flytte eller konvertere en masse e-læringskurser kan vi hjælpe dig.

Vores kunder fortæller os, at vi er gode til at forstå hvilken virksomhed vi arbejder med, og omsætte det til god e-læring. Det kan du læse mere om i cases og referencer.

Vi elsker at nørde med videnskaben omkring det at udvikle god læring og har fokus på at videnskaben skal omsættes i praksis. Det kan du læse mere om i vores Blog.

Giv os et kald og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Har du lyst til at vide mere?

Så læs vores blog hvor du kan blive klogere på læring, e-learning og digital læring.

I bloggen deler vi viden og prøver ikke på at sælge dig noget som helst. Basta!

 

Har du spørgsmål?  

Vi har mere end 20 års erfaring med læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig godt videre.