Metro Service bruger Activate LMS til uddannelse og certificering af medarbejdere

Metro Service har anvendt Activate LMS siden sommeren 2014. Metro Service henvendte sig til ElearningSpecialist da de ikke var tilfredse med deres eksisterende LMS, der både var for dyrt og ikke var godt nok til at opfylde de krav de havde til deres LMS.
Metro Service anvender Activate LMS til en lang række forskellige ting, især uddannelse vha. e-læring; herunder test og certificeringer.

Uddannelse i at udvikle elæring

I forbindelse med opstart af Activate LMS afholdt ElearningSpecialist workshops i Articulate Storyline med henblik på at Metro Service fremover selv kunne udvikle elæring.

Elæring, sporbare dokumenter og online spørgsmålsdatabase

Metro Service været flittige og haft stor gavn af Activate LMS og Articulate Storyline. Efter knap 4 år indeholder deres Activate LMS:

  • Knap 200 egenudviklede tests og moduler, primært med fokus på sikkerhed og compliance, men også eksempelvis CSR elæring og onboarding for nye medarbejdere - samt standardkurser, eksempelvis elæring om Microsoft Office.
  • Over 100 dokumenter. I Activate LMS kan man spore dokumenter der er tildelt til brugere, og dermed sikre sig at de har set dem.
  • Over 700 spørgsmål oprettet i den centrale spørgsmålsdatabase via Activate LMS’s indbyggede quizværktøj. Disse spørgsmål kan trækkes ud til forskellige randomiserede tests og certificeringer. Metro Service har også anvendt dette værktøj til at udvikle og afholde forskellige afstemninger vedr. arbejdsmiljørepræsentant osv.
  • Metro Service anvender workflow-regler i Activate LMS til automatisk løbende at aktivere moduler og sende mails til brugere.

Single Sign-on

Der er Implementeret Single Sign On (SSO) således at Metro Services brugere ikke skal huske brugernavne og password for at logge sikkert på Activate LMS.

Vil du vide mere?

Metro Service er den førende operatør af metro- og letbanesystemer i København. De driver og vedligeholder de nuværende metrolinjer samt den kommende Cityringen. De har også kontrakten på drift og vedligehold af Hovedstadens Letbane, som forventes at åbne i 2024. Du kan læse mere om Metro Service på deres hjemmeside: metroservice.dk. Du kan også kontakte os for at høre mere om hvordan vi hjælper Metro Service med LMS og Elæring.

Har du lyst til at vide mere?

Så læs vores blog hvor du kan blive klogere på læring, e-læring og digital læring.

I bloggen deler vi viden og prøver ikke på at sælge dig noget som helst. Basta!

Vi håber bare, at du har gavn af det vi skriver og dermed er med til at opfylde vores mission om at skåne verden for kedelig læring.

 

Har du spørgsmål?  

Vi har mere end 20 års erfaring med læring, der gør en forskel, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Så kontakt os, og lad os hjælpe dig godt videre.